Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihlerde puan mı öncelikli yoksa tercih sırası mı?

emühendis

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaslar tercihlerde tercih sırası nasıl etkiliyor bilgisi olan varmı

Puan daha önemlidir.sıralamada en çok istediğiniz yeri ön planda tutmanız daha iyi olur.

mesela benim son tercihim baskasının ilk tercihi.oncelik nasıl oluyor

iğne ile iplik kadar birbirinden ayrılmaz bir ikildir tercihlerle puanlar.

sizin puanınız diğer kişinin puanından yüksek ise siz atanırsınız..sistem yüksek puan alandan başlar yerleştirmeye..siz ölü tercih yapmamaya dikkat edin sadece..

Tercih yaparken alanınız yoksa sıralamanız en önemli faktördür

şimdi bana bi fikir verin lütfennnn :( 78.3 puan var lise mezunuyum düz lise ne yapmalıyım

nurayyy;
hizmetli mi düşünüyorsun memur mu?

hizmetli düşünmüyorum veri hazırlama yada memur düşüğnüyorum canım ya :(

nurayyy;
önlisans için çok araştırma yaptım lise hakkında pek bi bilgim yok ama mantıklı düşünürsek önlisansta bile puanların 70 den aşağısını görmesi çok zor.lise mezunu olarak giren çok fazla bencede hizmetli yaz ama geçen alımlarda yüksek puanla kapatılan yerler biraz göz korkuttu sanki doğu ve iç anadolu daha yüksek kapatıcak gibi geliyor bana bilmiyorum ama öyle hissediyorum :)

Millet korkudan yüksek puanla hizmetli yazıyor ilk atamada hizmetli taban puanlara bakınız bunu sizde fark edeceksiniz çok kişi baştan sağıma tercih yapıyor. Puanı yüksek olanlara tavsiyem yani 80 üzeri olanlar ilk etapta memurlukları yazıp sonlarda hizmetli kadrolarını yazmalarıdır nacizane benim fikrimdir sonuç itibari ile yine kişilerin kendi düşünce ve yapacakları tercihler önemlidir...

Üst Alt