Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihlerimizi yaptıktan sonra memur olmamız ne kadar bir zaman alır?

meister78

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba.osym kulavuzu yayınladıktan sonra tercıh yapıp hayırlısı ile bir memurluk nasıp olursa;ortalama tercıh ve memurıyete baslama suremız aşagı yukarı nedir?bu konuda tecrube sahibi,ilk atamada yerleşen veya konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarını rica edıyorum.sımdı dıyeceksınızkı doğmamış cocuğa don biçme :) ama sormamdakı maksat;7 senedır aynı ısyerınde calımaktayım onları yuz ustu bırakıp gıdemem.onceden soylesem atanamama durumumda farklı olumsuzluklar yaşayacağımı biliyorum.en azından sureler hakkında az cok bılgı sahıbı olabılırsem onlarada kendıme ne kadar sure verebılırım bılmek ısterım.sımdıden ılgınıze ve cevaplarınıza teşkkurler

rahat ol arkadaşım hayırlısıyla atanırsan en erken nisanın ortalarını bulur memuriyete başlaman.

15-30 gün arası değişir. Ataman gerçekleştiğinde en geç 30 gün içinde göreve başlamalısın. aksi taktirde ataman iptal olur (mazeretin yoksa).

NE zaman tercihleri yapacağız bilgisi olan varmı

ilkokul mezunları tercih kılavuzları okunmuyor başka kılavuzu nerden tayin edebilirim
tercihleri ne zaman yapacagız ???

yokmu tecrübesi olan onceki atamalarda yerleşmiş bilgi verebilecek bir arkadaş?

inşallahh fatma şahin gibi atıp tutmasın herkes iş güc sahibi olur tek temennim inşallahh

aydın kardeş ben ilk atamada yerleştim ağustosun 9 da sonuçlar açıklandı 15ekimde işbaşı yapabildim.benden sana tavsiye eğer bir yerde çalışıyosan acele etme inşallah sen ve bütün engelli kardeşlerim atanır.atandığın kurumdan sana gelecek olan mektubu bekle

yorgun kardeşim allah razı olsun.cok tesekkur ederım.cevabın benı ınan cok rahatlattı,çok saol.actıgım başlıkla ılgılı ıkı cevap geldı.dığer yazan arkadaşların konuyu okudugunu bıle zannetmıyorum. :) teşekkürler

meister78;

Aday ataması atanan kurumdan kuruma değişir şöyle açıklıyım;1.atamalarda meb,gıda ve tarım bak.yaklaşık atanmadan bir,birbuçuk ay içinde iş başı yaptılar.sağlık baklğı,üniverstler vb.kurumların işbaşıları 3 ayı buldu.başbakanlık ve komutanlıklar nerdeyse 5 ayı buldu işbaşıları hatta k.k.k lığı daha yeni işbaşıları oldu.Yani güvenlik soruşturmalarını adli sicil haric kendileri yürüten kurumlarda işbaşılar bayağı gecikir.Bu kurumlardan biri şimdi kadro açan Adalet bakanliğı ve bağlı kurum C.VE.TEVKİF.EVL.GEN.MÜD..yani kadrolarının kodunu güvenlik soruşturması kodu(7...)koyan kurumlardır

meister78;

Sende sağol Aydın kardeş.Umarım istediğin yere atanırsın

meister78;

önemli değil kardeşim elimden geldikçe yaşadığım tecrübeleri aktarırım kafana takılan bir şey olursa allahın izniyle yanıtlamaya çalışırım umarım allahın izniyle atanırsın her şey gönlünce olsun

Ben 2010 da sağlık bakanlığında atandığımda 2 ay beklemiştim. Ocak ortasında atandım, işe başlamam mart ortasını buldu.

Vallahi bi atanalım da hayırlısı ile bunca zaman bekledim 3 ay daha beklerim ... sabrın sonu selamet olur inşallah hepimiz için ...

Üst Alt