Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihlerinde Siirt ilini seçmek isteyen var mı?

hakan_56

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tercihimi Siirt'ten yana kullanma niyetim var (- memleketim -) Acaba Siirt'i benden başka arkadaş var mı merak ediyorum?

hakan_56; Siirt'te sizden başka kimse varmı? elbette vardır sağlık bakanlığının sınavına 136 kişi başvurmuş, bu sınava en az bir okadar kişi başvurmuştur fazlası bile vardır... Diyer bir konuda sınav kpss tarzında yapıldığı için büyük ihtimalda tercihlerde o tarzda olacak, siirt'i heryerden herkez yazabilecek, yarın kılavuz yayınlandığında daha net ögrenmiş olacağız.

Teşekkür ederim fakat bir yanlış anlaşılma söz konusu sanırım. Ben site dahilinde Siirt'i seçmeyi düşünen arkadaş var mı? Varsa neden? vs...

hakan_56; Site içinde yazmayı düşünen arkadaşlar varsa yazarlar bana uzak siirt ve yazmayı düşünmüyorum. Ama yakın çevrelerdeki illerden illakı yazılacak hiç bir sebeb olmadan mesala sırf tercih hakkını boş bırakmamak için yazan olacak yada uzaklardan sırf yerleşeyim nere olursa olsunnu düşünen kişilerden yazan olacak. Allah yardımcımız olasun hak eden yerleşsin ihtiyacı olan yerleşsin...

Evet, büyük ihtimalle öyle olacak fakat ben bu sitede Siirt'i seçecek arkadaşların sebeplerini merak ettim biraz da :)

Cümlemizin inşallah.. Hayırlısı olsun..

Siirt gibi yerler herzaman yazılır. çünkü bir aday için buralar terörden dolayı çoğu kişinin yazmaya çekindiği yerlerin başında gelir.bu yüzden benim gibiler sona doğru siirti ve diğer bir kaç ili atamayı garantiye almak için yazacaktır.

Üst Alt