Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercihlerinin iptal olduğu söylentisi doğru mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serıfe2

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
günaydın güzel dostlar....

sabah işe gelmeden önce bir haber aldım çok canım sıkıldı aslı varmı bilmiyorum ama ÖMSS tercihler iptal olmuş diye yani yerleştirme olmuyacakmış girdiğimiz sınav iptalmiş....hemşire arkadaşımın ablasıda girmişti o söylemiş...beni bu konuda aydınlatın....

sevgiler....

umarım öyledir...saol hemşerim eşim adanalı....

her söylenen dogru olsaydıı

süriye lideri kendini kral ilan ederdi :)

hemsire ablaya selamlar

Aaaah Nerdeee!!! Keşke iptal olsa. Yanlış anlamayın ama 50.23 puanla zaten atanamam. bali belki karanbole öğretmenliğe atanabilirim.... Dersem biliyorum çok kızacaksınız. onun içindeöyle birşey içimden geçirsem bile ağzımla demiyorum.
:eek::eek::eek::eek::eek::p:p:p

Tabiki öyle birşey olma ihtimali sıfır. Yoksa bakan koltuktan gider.

sevgidostu haklısın iptal olsa bu seferde 50.23 yerine 50.24 alırsın herhalde :) bu arada böyle saçma bi tarafınızdan uydurma baslıklar açmayın editörde buna göz yummasın varsa yoksa moral bozmak .

Yok Yoook!!! Bu sefer cok çalışırım. en azından hangi konulara çalışacağımı artık biliyorum. Daha önce 2010 da yapılan sınavı baz almıştım ve ona göre çalışmıştım. ama lisans soruları hiçte 2010 a benzemeyince sınav beni iyi benzetti.:cool::cool::cool:

tşk.ederim ertuğrul...ve diger arkdş.

sevgiyle kalın....

yanlış bilgi...
konu yetkili arkadaş tarafından kapatılsa iyi olur.

sevgi dostu:)oldu sen 50 aldın diye iptal edelim.Çalış 100 alana kadar iptal olsun ...Ne güzel ...şimdiye kadar neden çalışmadın.Çalışmadıysan neden girdin derler adama...

bence de kapatılsın ama nasıl olcak yardımcı olurmusun? oğuzhan kayserinin nedesinden güzel hemşerim.....

serıfe;
Ögle bir resmi açıklama yok şuana kadar, geçen hafta bakan 1 haftaya atama işlemlerinin bütünüyle başlıyacanı söyledi. Resmi olmuyan duyumlara inanmayalım...

sevgidostu;
Keşke şuanki azminiz öncesinde olsaydı zamanında çalışsaydınzıda yüksek puan alırdınız. Ama sırf kendim düşük puan aldım diye iptal olmasını temenli etmekde kalmazdınız...

bi kere de bir duyum olunca kaynakla gelin be kardeşim..

ösym'NİN yaptığı hangi sınav iptal olmuşta bu olacak hem neden olsun geçerli bir neden var mı? EVET var aslında iyi çalışmayanlar bi daha girsin daha yüksek puan alsın?? OLDU emredersiniz..başka emriniz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt