Bende o belge yok sadece belgesi olanlar için konuştum ancak o belgesi olup bu kadroyu yazanlar elbette o işi kabul etmiş oluyorlar artık işin zorluğuna katlanırlar kendileri ona göre davranır ve hareket eder kişi kendinden mesuldur. Mantıklı olarak bakacak olursak kadroların tamamına yakının masa başı olması gerekmektedir çünkü adı üstünde engelli memur kısaca aklı basmayan insanların sisteminde olduğumuz için bu gayet normal ve doğal bir olay hiç yadırgamıyorum, Birde şu kadroların yüzde 3 denilme meselesine gelelim 2008 de çıkarılan yasa ile bu yüzde 4 olarak belirlenmiş kendi çıkardıkları yasaya bile itimadı olmayan ve engellilerin gözünün içine bakarak yalan söyleyen bakan ve bürokratlarımızın insafsızc davranmasıda ayrıca üzüntü vermektedir bir üzüntü verici olay ise Bu haksızlıkları görmek istemeyen veya göremeyenlerin şakşakcılık yaparak burada haklarını isteyenlere karşı siyasete soyunmaları ve haksızlıklar karşısında susmamaları gerekirken mücadele edip dile getirmeleri gerekirken taraf olmaları haklarını yedirdikleri yetmezmiş gibi birde hak arayanlara engel olmaları ayrıca üzüntü vericidir. Birlikten kuvvet doğar ancak birlik olacak şahsiyet ve arkadaşlar maalesef yok , bugüne kadar sıkıntılarını dile getirenleri sitede görüyordum yorumlarını okuyordum şimdi piyasada olmayan ömss ile ilgili kadrolar açıklanınca kendi gösterenler mevcut kısaca hem insanlarımız hem yönetildiğimiz sistem tamamen kokuşmuştur . Yüce ALLAH herşeyi gören ve bilen mutlaka zamanı günü gelince herkesin yaptıklarının sorgusunu yapacaktır. Herkes kendinden mesuldür. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin DUA ve muhabbetle saygılar...