Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS tercileri ile ilgili lise mezunu kalorifer belgesi olan var mı?

Benim var arkadaşım yapmayıda düşünüyorum senin puan kac benimki 81.135

zaten belgesi olan varsa bu şekilde özelliklede işe yarar bölümlerin hiç beklemeyin kullanın hatta kafadan o bölümü yazın istediğiniz ili puanınız 60 altındada olsa atanırsınız

haklısın bio ama ben deniz k.k ve jandarma genel k. nı tercih etmeyecem bir sürü sorun cıkarıyorlar

beyler karabük benim boşuna heveslenmeyinn puanım 84 gecen seferki hatayı yapmam zaten yeni aldım belgeyi

Arkadaşlar bu nasıl bir özürlülük kalüfercilik yapacak ....blr arkadaşımda da bu belgeden var 84 ,70 le açıkta kaldı buu belgeyi almış oda karabük yazacam diyor

Bio benim anlamadığım bir özürlü kalüfercilik gibi zorlu ve tehlikeli bir işi nasıl yapacak .......birde kalufercilik belgesi ala bilmek için sağlık raporu alınıyormuş bu belgesi olan arkadaşla sizin özür gurubunuz ne ......

Bende o belge yok sadece belgesi olanlar için konuştum ancak o belgesi olup bu kadroyu yazanlar elbette o işi kabul etmiş oluyorlar artık işin zorluğuna katlanırlar kendileri ona göre davranır ve hareket eder kişi kendinden mesuldur. Mantıklı olarak bakacak olursak kadroların tamamına yakının masa başı olması gerekmektedir çünkü adı üstünde engelli memur kısaca aklı basmayan insanların sisteminde olduğumuz için bu gayet normal ve doğal bir olay hiç yadırgamıyorum, Birde şu kadroların yüzde 3 denilme meselesine gelelim 2008 de çıkarılan yasa ile bu yüzde 4 olarak belirlenmiş kendi çıkardıkları yasaya bile itimadı olmayan ve engellilerin gözünün içine bakarak yalan söyleyen bakan ve bürokratlarımızın insafsızc davranmasıda ayrıca üzüntü vermektedir bir üzüntü verici olay ise Bu haksızlıkları görmek istemeyen veya göremeyenlerin şakşakcılık yaparak burada haklarını isteyenlere karşı siyasete soyunmaları ve haksızlıklar karşısında susmamaları gerekirken mücadele edip dile getirmeleri gerekirken taraf olmaları haklarını yedirdikleri yetmezmiş gibi birde hak arayanlara engel olmaları ayrıca üzüntü vericidir. Birlikten kuvvet doğar ancak birlik olacak şahsiyet ve arkadaşlar maalesef yok , bugüne kadar sıkıntılarını dile getirenleri sitede görüyordum yorumlarını okuyordum şimdi piyasada olmayan ömss ile ilgili kadrolar açıklanınca kendi gösterenler mevcut kısaca hem insanlarımız hem yönetildiğimiz sistem tamamen kokuşmuştur . Yüce ALLAH herşeyi gören ve bilen mutlaka zamanı günü gelince herkesin yaptıklarının sorgusunu yapacaktır. Herkes kendinden mesuldür. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin DUA ve muhabbetle saygılar...

Arkadaşlar Askeriyeyi yazacaklar dikkat etsin Askeri hastaneden rapor istenebilir,

Birde size kalolifercilik yaptırmazlar rahat olun derim, bayanlar bile alıyor o belgeyi

babacan ben vazgeçtim karabükten memurluğu yazacam işallah o gelir de kalorifer gelmez

kardeşim senin o puanla büyük ihtimal memurluk bana göre yani gene yap kaloriferciliği ama sonlar bırakki bizim önümüz acılsın

kalüfercilik belgesiyle atanmada şu risk var hem belge alınırken büyük ihtimalde atandıktan sonrada atanan kişilerden kalüferclik yapabilir diye rapor istiyorlar ....

tanyolda bize kalüfercilik yaptırmayıpta...askerdeki gibi mutfakta suvan pattes mi soyuracaklar;);););) ...
hdrr 84 puanla canını istediği yeri yaz masa başı hıdır bey dedirecek yerleri yaz .......
Bu sözü karabükü yazacam diyen arkadaşıma dedim sana da diyorum 80 üstü puanların nerdeyse atanma ma Şansı çok az hele 84 lerde nerdeyse imkansız ....kola gravat çalışmak dururken kazan dairesinde farelerle arkadaşık etmek niye ........

neden az olsun kalender herşey kısmet işi 1. tercihlerde 75 80 düz memur olanlar var kontrol et 75 puanlı kişi ank. memur 80 puanlı kişi ise kadıköyde

bacanak benim sana sözüm yok ben 84 le bura yazılmaz dedim ama 81 le yazılır oda son sıralara benim 81 puanım var bu belgem olsa son tercihime yazarım ....bence 80 ne kadar tercih sayısı 30 ları bulursa atanmayan kalmaz hatta 75 leride görür

eyv kardeşim benim hep dediğimde bu yüksek puanlıların düz memurlukları ilk sıraya koymalıki düşük puanlıların önü acılmalı seni kırdıysam özür dilerim

ergincengiz;

kardeşim ben kaloriferciliği sonlara yazacağım senin önün acılsın diye inş. herkez yerleşir

arkadaşlar kalorifercilik tercihi yapacak olan varsa lütfen burada paylaşsın birbirimize yardımcı olalım

sayın cengiz kardeş bu yerleştirmede umudunu kırmış olmayayım ama bu puanla memur biraz zor olacak gibi çünkü ortaöğretimde yerleşen toplam kişi sayısı bu yerleşmeyle beraber 5926 kişi onu göre sıralamana bakar fikir sahibi olabilirsin

Üst Alt