Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 4611 ve 4619'dan tercih yapacak mühendis arkadaşlar kimler?

emühendis

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
meslektaslarım ömss de 4611 ve 4619 dan tercih yapacaklar bu konu başlığı altında iletişime geçersek işimiz daha da kolaylasır.en azından kaçkişi oldugumuzu az çok tahmin ederiz..

elektrik elektronik mühendisleri neredesiniz...

elektrik elektronik mühendisleri meslektaslarım tercihlere çok az kaldı.bilgi alışverişi yapalım..işimizi daha da kolaylastırmış oluruz...

28 subatta klavuz yayınlanacak bununla birlikte tercihler başar

ben inşaat mühendisiyim var mı meslektaşım

Eyyyy muhendısler

Muhendıs arkadaslar nerelerdesınız? Ozellıkle bılgısayar bılımlerınden mezun olan arkadasların durumu nedır? Kac kısıyız suanda tercıh edecek olan?

makina müh çok duydum ama elektrik insaat pek göremedim ama tercih sonuçları açıklanınca bir sürü mühendis çıkıyor piyasaya arkadasım...

Ben aslen mühendisim ama şu an devlette öğretmenlik yapıyorum. Her ne kadar beklemesem de yine de hani belki olur, benim branşımdan alım olur diye ömss'ye girmiştim. Ama benim branşımdan olmadı. Eh öğretmenlikten daha iyi bir tercih de yapamıyorum anladığım kadarıyla. Yani mevcut işime devam diyorum.

geçen sefer 100 ile atanmış bir meslektaşım amacım kimsenin önünü kapatmak değil onun için paylaşyorum sonuçta geçen sefer 2 tercih verdim ve boş kalan kadrolar var mış hatırlatırım

walla boşkalan tek mühendislikler ziraat oldu gıda ve tarımın aldıgı ki bu atamadada yine aynısı olcak çünkü çok fazla onlara kadro var..ben baska boş kadro göremedim mühendisler arasında sadece bu sitelere pek takılmıyorlar galiba.aslında kendi aramızda şehir sıralamalarımızı paylaşsak güzel olur sonuçta ortak kadrolar var

bilim ve sanayi bakanlığından boş kadro kaldı bak istersen ortak alandı

yanlışın var vedat 47 bilim sanayi full doldu boş kalmadı

Arkadaşlar, burda soruyoruz kımse cıkmıyor sonra atama gunu gelıyor bır bakmısız atanamamısız! :) umut edelım mı etmeyelım mı bılmıyorum 12 tane bılgısayar muhendısı alınıyor sızce okadar bılg muh var mı olmasa bu kadar kadro acarlarmıydı?

kin bilgisayar müh alım sayısı daha fazla olmalı listeye tekrar bak bence sorun olmasın sonra

20 adet alım var fakat yalnızca bılg muh basvurabılecegı sayı 12 yanı kımse basvuramaz baska o kadroya! bu nedenle eger 12 adet bılg bılımlerı muh cıkmazsa sanırım atanırım :)

pardon boş kalan kadro TÜRKİYE RADYO-TELEVİZYON KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ kurumunda kaldı

hangı muhendıslıkler basvurabılıyordu buna?

ben bu kadroyu secmıstım ılk atamada eger bılgısayar muh secebıldıgı kadro ıse bu

king78 mesle kaç kişi olduğu değil benim hesabıma göre ilk 420-430 kişi atandı( saydım ) yani bu rakamda itibaren sıran önemli .ama 12 bilgisayar mühendisi çıkar mı şüpheliyim puan paylaşırsan tahminimi söylerim

boş kalan kadro 4611 ve 4619 ünvanları (elektrik elektronik bölümleri ) bilmiyorum ama ortak kadrolara bu tür mühendisler girmişse yazık olmuş

hımm evet ama oraya zaten kimsanin gidemeycegi belli idi kaç tane elektrik güç mezunu vardırki o yüzden boş kaldı orası

Selam,

Arastırmalarımın sonucunu soyleyım.

ılk atamalar sızınde bıldıgınız gıbı ılk atamalar muh kadrosuna tum muh basvurdu. Bunun dısında tek bılg muh olan kadro 3 tu ve onlar en son 80 le atandı. Diğer genel muhendıslıklerde en son 78,5 dustu. 78 lısansta yaklasık olarak 800-900 arası oluyor sıralamada. benım puanım 75 ;)

siz mühendisler yaşadınız hem kendi kadrolarınıza başvurabiliyorsunuz hem 4001 kadrolarına oh valla kebap

vedat o kadro 4611 yada 4619 degil arkadasım merak etme yazık olan bişey yok o kadroya sadecce elektrik güç mezunları basvurabiliyor oda zaten türkiyede kaç engellidirki oyüzdenboş yoksa benim çktan o kadroya gitmem gerekirdi klavuza yanlış bakısun..

Muhendıs olan bırı 4001 secmez maası yarıyarıya duser! bızım ıcın onemlı olan muh kadrosunun acılmasıdır. Yanlıs dusunce

Elektrık elektronık muh maası kaca kadar dustu en son?

evet serdaruz 4001 bizim için son düşünecegimiz seydir.sahsen kendi adıma söyleyim sadece ömss de ühendis kadrosu açılmazsa ancak o zaman 4001 yazarım yani sen rahat ol..

KPSS kendı bolumunden kacıncı sırada oldugun gorunuyor ama OMMS de bole bırsye yok maalesef olsa suanda atama sonucumu bıle solerdım

vedat acıklamama tahmın beklıyorıum

beim tahminim ki sıralama 530 ve puan 81 sayısal veriler üzerinden gidersek 75 düşene kadar 1000 kişi vardır aramızda benim puanımdan daha yüksek 430 kişi yerleştiğine göre önümde 100 kişi var .900 cüvarı kişi atanmıştı bunların içinden 430 çıkar geriye 570 kişi benim ile senn aranda kalıyor (yerleşen ) bunların 200 senden daha az puanla yerleşmiş farzet 370 kişi yerleşti benim ile senin aranda geriye 630 kişi kaldı .şimdi 630 kişi arasından 12 kadro bence çok yüksek bir oran şehir ayrımı yapma birde şunu söyliyeyim eğer kendi başına hayatına devam edebiliyorsan destek almadan doğu illerini seçmeni bilhasa öneririm korkma şansını artır

Arkadaşlar birde şu noktayı göz önüne alın derim : Olaki mühendislik kadrolarından yerleşemediniz bence küçün ileri ilçeleri yazın istanbulda kira 1.000 üstünde ama küçük ilerde ilçelerde 200 250 300 gibi 3000 tl aldığınızı düşünün mühendis olunca çıkar kirayı 2000 kaldı genel gider büyükşehirde 600 hesaplarsak bu ilçelerde 250-300 gibi bir rakam kendi arabanla işine gitme imkanı daha yüksek kısa mesafeden dolayı geriye 1400 para kalır mühendis olunca memur olunca geriye 1400 -1300 gibi bir rakam kalır.bunlarıda düşünün derim

Kardesim sen n3 mezunusun? Genel muh en son 78.5 dustu oda 850.sira yapiyor 1250 sirya 400 kisi var demektir bu arada bilg muh 12 kisi varsa canimiz sagolsn napalim. Ayrica biz hep bati kadrosu var dogu 2 ad var

Üst Alt