Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de 85-90 puanla tercih hatasından atanamayanların akıbeti..?

esmerelza

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
85 -90 gibi yüksek puan alan fakat yanlış tercih yapan şartları uymayan sonuç itibariyle atanmayan adaylar bir sonraki alımda kendinden düşük puanla yerleşen Arkadaşlara tanık olduğunda sizce bu işin akıbeti ne olur?

A) İsyan bayrağını çekerler :mad: B) yeni bir hak talep ederler veya tanınır :eek: C) Kaderlerine küserler :(

85-90 puan alıcam .. birde yanlış tercih yapıcam öylemi .. 85-90 puan alan bir arkadaşın yanlış tercihde yapmamasını umuyorum :)

merve hanım öyle böyle 2 kişi yakaladım belkide ilk olması dolayısıyla yapılan bilinçsiz tercih

Çok kötü olmuş ozaman onlar içinn .. Allahtan eylül ayında tekrar olacak ozaman daha düzenli tercihle haklarını alırlar ..

böyle bi hata yapsam topuğuma sıkardım herhalde :)

kardeş yanlış tercih derken en kötü ihtimal şehir seçiminde yapmıştır o da nasibinde varsa bi yer gelir gelmezse eylülde dener şansını, gidemeyeceği yeri yazmışsa hatasını çeker...yok yapamayacağı işi yazmışsa komisyonda elenir eylülde yeniden tercih yapar...meslek seçiminde hata yapmışsa atıyorum hizmetliyi başlara yazmış orası gelmişse kendi hatasını yine kendi çeker daha düne kadar iş olsun diyen yazdı eylülde ek atamayı duyan pişman kusura bakmasında o da açgözlülüğün bedeli ne iş olsa yapacak adam daha işe girmeden kıvırmasın...

Bu noktada yapılacak bir hatanın bilinçli olacağına düşünüyorum açıkçası. Fakat yine de isyan ederek ayrıcalık talebinde bulunacağımıza inanıyorum!

Arkadaşlar mevzuat gereği atandığınız kurumca oluşturulacak olan komisyonun iş kapsamında sizden istediği diploma , serfitka vb.. evraklar taleb edecek gecen hafta bu platformda açmış olduğum bir konu üzerine bir kaç adayda bunların eksik olduğuna şahit oldum örneğin : Aday 85 - 90 puan almış düz liseden mezun olmuş meslek lisesi çıkışlı alan bir bölümü tercih etmiş buna göre ben o adaydan düşük puan aldıgım üzere hakkımı bu dönem için kaybetmiş oluyorum şuan o diploma elimde olmuş olsa dahi sıralama dolayısıyla öncelik onun Ancak yanlış tercih yapan Arkadaşım komisyona takılıyor yerlesemiyor DİKKAT : ilk 2 yıl tercih yapma hakkınıda kaybetmiş oluyor akabinde kadro boş kalıyor bu tarz örnekler çogaltılabilir eylül ayı içinde yapilacak olan ek yerleştirme kapsamında basılan klavuzda böylesi durumda bi çok kadroya rastlamak mümkün siz siz olun bilinçli olun.. hayırlı uğurlu herşey gönlünüzce olsun:eek:

Aldığım puan belli, bu puanla yanlış tercih yaparsam iki sebebi vardır. Ya tercih kılavuzunu detaylı okumadığımdan olabilir, ya da son güne bıraktığım için acele karar vermişimdir. Bunun dışında Lisans mezunu olup 80 ve üzeri puan alıp yanlış tercih yapmak pek mantıklı gözükmüyor. Özellikle yarış atı gibi bir ton sınava girip sonra da tercih yapanlar için bu konu biraz manidar olmuş.

slm.. kalender insallah eylül ayında 2. alımda bende yerlesemedim sağlık olsun diyelim bu arada arkadaslar sizler ne durumdasınız?

yaa gayt iyi puanı oalnlr bile atanamamş nasl iş ya :( bn hiç atama bklemeym

esmerelza;

Atandığı yere gitmeyecekler diye bir başlık açtık oraya da yaz senin gibi düşünen doslara ihtiyaç var

arkadaşlar benim anlamadıgım bu tercih ettigimiz yerler hemen hemen aynı kalenderle,erzurumlu bayanla tercihlerimiz aynıydı benim puan hadi düşük sizinki 80 üstü puanlar peki bu tercih ettgimiz yerlere kim yerleşti hizmetli+memur,sivasa erzuruma vana bayburta ben anlamadım gitti 90 üstü alanlar mı yerleşti:confused: hizmetliye tercih yaptıgım illerin kurumları arayıp size engelli personel kaç puanla geldi meb özellikle

E) ustune 1bardak buz gıbı soguksu ıçer 60000 ozurlru sıanava gıren devlet sızınlemı ugrasıcak:mad:

Üst Alt