Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Ankara'ya atananlar kaç puanla nereye atandınız?

cdmustafa

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar. Atama sonuçlarında Ankaraya atananlar burada puanlarını ve nereye atandıklarını yazarlarsa sevinirim. Ben atanamadım 75 puanla. Amacım Ankara'nın atanma ortalamasını öğrenmek. Teşekkürler.

lisans işletme mezunuyum,80 puanla ankara TRT MEMUR olarak atandım,5.tercihimdi,hakkımızda hayırlısı

ya bende ankara trt :) tasra yazmıyo ama ordakı tum ilçeler ne? cevap verısenız sevınırım 83.704 puan atananayan arkadslarım uzulmesın hepımız yerlesıcez inşallah dua edıyorum ...

Tüm ilçeler ve taşra ayrımını ben de bilmiyorum. Fakat çalışmak için TRT gayet güzel bir kurum. Tebrik ederim. Darısı bizim başımıza.

81 lisans atanamadım, zaten atanma gibi bir umudumda yoktu. Ek tercihlere bakıcaz.

inşallah rabbım herkesın gönlundekını verır arkadslar başbakan kimse acıkta kalmıcak dedı karamsar olmayalım ek yerlestırmelerde var dilerım herkes atansın

devlet baba bize hakkariyi, van'ı bile cok gördü :( boşa kalan diyanet kadrolarına lisans mezunlarını alsaydılarya ne vardı sanki boşa gitti hep ...

91,6 puanla atanamayanı görünce benim hiç umudum kalmadı.

hekese hayırlısı olsun ek yerleştirmeler ne zaman yapılacak ve biz nasıl haberdar olacağız bilgi verebilirseniz sevinirim teşekkürler

diyanet ve bazı alakasız kurumları ve istedikleri sertifikaları çıkarırsak geriye 7700 kişiden ancak 4000 kişi atanmıştır. 3700 kişi saçma uygulama yüzünden atanamamıştır. sonra çıkıp 7760 kişinin ataması yapıldı deniyor. tam bir FİYASKO

Üst Alt