Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de atanamayanlar ne yapmalı?

yavuz_can

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
evet arkadaşlar büyük bir umutla bekledik ama atanamadık veya atamadılar bir dolap döndüğü kesin velasıl bu atamalar 1. atamalar deniyor bu ne anlama gelir. ? 2. atamalar olacakmı olacaksa tekrar sınavla mı atama yapacaklar ??? kısacası bundan sonrası nasıl bir çizilecek.

tabii ki olacak ilk aşamada kendi çevrelerini yerleştirdiler onlar rahatça yerleşsin ondan sonra sıradan insanlar da yerleşir.
eylülde dolmayan kadrolar için yeniden atama yapılacakmış. bugün başbakanı dinledim. çok merak ediyorum bu başbakanın danışmanları gerizekalı mı verdiği sayısal bilgiler tamamıyla yanlış.

2010 yılının başında başbakan ve ilgili bakanlar yıl sonuna kadar 40 bin özürlü kadrosu doldurulacak diye sürekli beyanatlar vermişlerdi ne oldu.yıl 2012 hala aynı sözler.bizler birer maşayız seçimler yaklaştıkça kullanıyorlar.yine aynı senaryo ve nutuklar devam edecek.ümit bizim ekmeğimiz ye ye bitmez...

ben artık anlamıyorum olan hep bize oluyor yazık diyorum WALLAHA yazık

haklısın dostum saatlercce tvde şov yapıp engelli kardeşimize şiir okutmakla sadece kendi oyunu artırır. başak birşey değişmez

millet sandıki bugün 7740 kişi atandı.4000 kişiyi geçmemiştir atanan.bol nitelikli tercihlerle millet kendine uygun yer bulmakta zorlandı

ne vardı şunu daha önce anlasaydınız. canınız yandımı düşünüyorsunuz ve bak nasıl hep birden yorumlayabiliyorsunuz.e birazda bal tutan parmagını yalar hesabı seçim öncesi 40 bin diyordu oldu 4 bin.neyse bu niye böyle olmuş desen ya sıfırını bir tane fazla söylemişiz vs vs.

arkadaşlar herşeyi kendi kafanıza göre yorumluyorsunuz. taaa başından beri 2 yıl içerisinde doldurulmaya çalışağız diye açık kapı bıraktı hukumet. bundan once yıllık 50 - 60 alım anca oluyordu. ne kazandıysak bu hükümet sayesinde kazandık. atanamadım diye kızanlar zamanında oturup çalışaydınız.

yüksek puan alanları coğu hizmetli memur olacak. yerleşen arkadaşlar daha sonra tercih yapmadım diye üzülecekler.

buzdan;

sen girdinmi ömss ne mezunusun nereye atandın

buzdan;

Ondan raahatça konuşuyorsun desene biz çalıştık elimizden geleni yaptık ben 70 puan önlisansla dışarda kaldım yerleşemedim beni geç 88 puan alıpta yerleşemeyen arkadaşlarım oldu çalışmadıklarındamı hayır devlet almadı memur olarak nedenini herkes bilior zaten

Üst Alt