Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de daha çok lise mezunu mu şanslı yoksa önlisans mı?

OnurcanG

Üye
Konular
38
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bu sene liseden mezun olucam 2 yıllık bir bölüm okumalımıyım ömss de daha çok şansımın olması için?

ilk alımlarda lise şanslıydı enfazla lise mezunu aldılar şimdi nasıl olur bilemem

kardeş önlisans mezunu olursan şansın daha fazla olur.

ya ilk okul ona nedemeli birkişi bile duymadım kuradan çıkan siz yine okadar sayının içinde yarışmışınız herhanki bi açıklama bileduymadım ilk okuldan şukadar kişi girdi diye yaf en azından beş on kişi alır insan en azından göz boyamak için ne olduysa bizim on tl ye oldu;)

deepfreeze;

Lise mezunu yerleşen aday sayısı: 2174

önlisans: Yerleşen aday sayısı 1093

lisans: Yerleşen aday sayısı: 999 yerleşen aday sayısı olarak bakarsak olaya liseler şanslı sınava katılanın sayısını katmadan

Abi burda çok komik insanlar var bence stand-up yapmalılar :D memurluğu ne yapacaklar sanki :D

yerleşmede rakamlarla mantık yapanlar yarışanların rakamları neden hesaplamazlar ki :D

Tabii ki Ön-Lisans daha şanslı yüzdeye göre çok basit hesap

acelemiz yok geç olsun güç olmasın ben sadece alınan kişi saysına baktım orası beni ilgilendiriyor çünkü allah hakkımızda hayırlısını versin acelem yok acelesi olan düşünsün bio sende arkadaşımın düşünceni kendine sakla bence kırıcı olma herkesin burda insan çeşit çeşitiz fikirlere saygı duymak lazım onaylamasakta:)

Üst Alt