Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de engel durumu dikkate alınmayacak mı?

ekinos

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
engel durumu yamıyo nasıl olcak bu iş memurluk diyo ama ne iş yaplıcak ben işitme engellyim örneğin bilgisi olan akıl verebilir mi

okudum ancak öğle bişe yok sadece eğitim düzeyi gibi geldi bana :S

Biz ne diyoruz saçma engele göre iş ayrıntısı olmalıydı

Ben cok üzgün.................işitme engelliyim önlisans 63puan.özürlü grup ayrı yok üzüldüm....Genel özürlü grubu lanet olsun

ekinos malesef engelli gurup ayrımı yok yerine meslek ayrımı var.İşitme engellilerin adma gibi okuyamadığını düşünürsen müthiş bir haksızlık olduğunu göreceksin.Yazık ettiler.

evt saçmalık kim ne işi yapabilirse ona atanmalıydı

su bir gerçek olan hep bizlere oluyor nasıl bir sınav oldu 29 nisandaki sınavda herkes kendi grubundan girmişti sınava simdi bakıyorsun grup felan kalmamış ortada anlamak münkün degil

antalyada bile düzgün bişiler yok yazık çok yazık

ortapedik engelliyim sadece masabaşı işi yapabilirim sorum şu meb hizmetli alıyor nitelik lise ve dengi okullardan mezun olanlar yazıyor bu durumda tercih yapsam olur mu

Arkadaşlar çok büyük bir hayalmkırıklığına uğradık.:(

ben sımdı hızmetlı olarak atanırsam bana ne görev verecekler hademelıkmı yapacagım ayakta duramıyorum

5 kişiden oluşan kurul dedikleri kazanırsanız sızın evraklarınız konntrol edecekler ve o işi uygun olup olmadığınıza karar verecekler . Engel grupları burada gözönüne alınacak

5 Kişilik komisyon sadece kazananların evraklarını inceleyecek.Mülakat ve sınav söz konusu değil.

Komisyonun sadece kura ile başvurularda değerlendirme yapacağı belirtilmiş normal tercih yapanlarda komisyon görev alacakmı?

örnk ben işitme engelliyim şuan bilmeden tercih yapıyorum atanırsam ve işe uygun değilsem benim suçum mu ya
ne saçmalık

tercihleri nerden yapıyoruz ortaöğretim olarak girdim

Üst Alt