Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de engellilere yardım edildiği iddaası hakkında bilgisi olan var mı?

L33

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Doğu illerinde sınava giren öğrencilere sınav görevlileri tarafından yardım edildiğine dair benimde çoğu kişiden duyduğum söylentiler var sizce böyle bir şey olabilir mi?

ya yardım edemezler ama görme engelliler okumak ve yardımcı olmuş olabilir yani

Ben inanırım ama şunu unutmuşlar bir sınıftakilerin hepsi aynı sorulara doğru cevap verip yanlışlarıda aynıysa yanarlar yada hepsini doğru yaparlarsa o zaman ösym adama sorar maşallah bu ne benzerlik diye:)

Ösym çok sınavda fişli olduğu için inanılmıcak bişey değil olur burası TÜRKİYE....

fitne fesat yapmanın anlamı yok.Biri çıkıp deseki batıda sınava girenlere yardım edilmiş o zaman ne olacak ne dediğinizi bilmiyosunuz.gereksizliğin luzumu yok.Sınava giren herkese başarılar

ben inanırım.ehliyet sınavında h tipi için girenlerin sınıfında gözetmenler yardım etmeye çalışmıştı.cevapları bildiklerinden değilde adamlar doğru tahmin ettiği soruyu söylüyordu.şahit oldum.batıdada doğudada sınava girdim.alınan önlemler aynı değil.Ankarada aşırı güvenlik önlemi oluyo.batının her yeri böyle ve ya doğunun heryerinde kopya var diyemeyiz ama yapılan usülsüzlükler oluyo.heleki engellilerse konu yardım amaçlı güya iyi niyetli düşünüp yardım etmeye çalışanlar olmuş olabilir.şimdi çok tepki alacam doğulu kardeşlerden ama ben inanırım arkadaşlar.aklımada gelmedi değil...

fazla sallamayın arkadaşlar. bu ne ya ağzını açan doğuya sataşıyor.her yerde ne yazık ki acıma duygusuna kapılmış gözetmenler yardımcı olmuş olabilirler. bunu sadece doğu mal etmek acizlikten, kendi başarısızlığını örtbas etmekten başka bir şey değil....
ama ne yazık ki kimse doğudaki eğitim yetersizliklerinden, batıdan gelen öğretmenlerin öğrencilere bakışından.....vs söz etmiyor da iş sınava gelince yaygara koparılıyor. yok öyle....

büyükşehirlerde acısada yapamazlar.oralarda öyle rahat değil

bende doğudayım ve böyle bir şeyle karşılaşmadım

Yardım mı etmişler? Beni niye görmemişler? :)

arkadaşlar öyle bır şey varsa ispatlayın verın mahkemeye boş boş konuşmala olmaz

Doğu illerinde sınava giren öğrencilere sınav görevlileri tarafından yardım edildiğine dair benimde çoğu kişiden duyduğum söylentiler var sizce böyle bir şey olabilir mi?

yok öyle birşey :D edilseydi keşke ama bizde doğuda girdik ama vallahi vanı ağrıyı bilemem benim dediğim elazığ diyarbakır :D

madem kopya had safhada neden her sınav sonrası en başarısız iller doğu illeri?????

olası başarısızlığınıza sağa sola iftira atarak kulp bulunmasın.

delinin biri laf atıyor ortaya herkesde buna inaniyor nedense...

arkadaslar sunu hiç bir zaman unutmayın. kişi güncel hayatta engelli akrabasına yardımcı olmuyor en kücük bir konuda

mevki makamı ne olursa olsun kaldiki bir ögretmen bir engelliye yardım edecek soruları söyleyecek :))

hiç tanımadıgı görmediyi biri icin adam o kadar yıl okumuş kendini zora sokar mı akıl mantık isi mi ..!!

zanetmiyorum bence böyle seylere inanmayın size tavsiyem

"Öyle bir söylenti var" boşversene delinin biri kuyuya taş atmış...hadi diyelim ki oldu; bulundukları bölgede ki işlere talip olacaklarına göre size ne oluyor ki ? varsa bir durum oradaki arkadaşlar kendi haklarını koruyabilirler.

Üst Alt