Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de ilk tercihini İstanbul yazan kaç kişi var?

kalben

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar ilk tercihini istanbula yazan kac kisi var? Mezuniyetinizi ve puaninizi yazarsaniz sevinirim.

Cok ilqinc. Sadece iki kisi mi ilk tercihini istanbuk yazdi?

93.81102 ist üniversitesi marmara üniversitesi ve kamu hastanelerini yazdım

Tsk ederim bu cevap ilk tercihimin belki de ilk 3 tercihimin tutmayacaqini qosteriyor. 91.70 ortaoqretim ilk tercih ist universitesi.

İlk uc tercihim ist universitesi. 4 zonquldak ; 5, 6 ve 7 istanbul. 8 zonquldak. 9 ve 10 da istanbul. Son 5 tercihi bos biraktim.

11 tercihim var ve hepsi istanbul gıda tarım, istanbu üniv ,marmara üniv ve kamu hastaneleri hoş sizin puanlrı görünce :p 67 puanla burda elendim ya neyse yapcak bişi yok herşeyin hayırlısı.....

sıkma canını arkadaşım Allah hayırlı bi kapı açar inşallah..Allah yardımcınız olsun....

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. İnsallah 4. tercihim tutar da memleketime qeri donerim.

Herşeyin Hyırısı tabi özelde çalışıyorum... yorucu elbet ama işsiz olmaktan da iyi belkide istanbulu benden başka 10 kişi yazarda bende 11ci olurum :p
Nasrettin hoca misali ya tutarsa ;)

bende istanbul devlet hastanesi terçih ettim. önlisans bilgisayar proğ. puan:69,5 inşallah hayırlısı olur.

İstanbulu tercih edenleri bekliorum. Yok mu baska istanbul universitesini tercih eden :)

8 tercıh hepsı ıstanbul.
Ilk 2 sıra kamu yonetımı bolumlerını ılgılendıren istanbul buyuk sehır bılgısayar işletmenlıgı ve il özel idaresi bilgisayar işletmenliği.
Diğerlerini salla zaten tutmaz :D

Üst Alt