Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de kaç net yapanın ne kadar puan alacağı nasıl hesaplanıyor?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
ömss de 40 net yapan kac puan alıyor hesaplama nasıl yapılıyor

ömss için hangi kitaplardan çalışacaz ve nerden alacaz :confused:bilen varsa yazsın lütfen.

bence ömss kitabı yetersiz çünkü 2012 ömssde kitap dışına çıkıldı bence kpss ile emss kitabı al derim

özer özkan;
nereden alıcaz kitapları:confused:

şem_i;
sevgi yolunda uygun fiyata alabilirsin.kpss kitabı ise ntden uygun fiyata alabilirsin

Kesin bişey söylemek zor bunun standart sapması var şusu var busu var...Lakin 40 net iyidir

çok teşekkürler cevabınız için.

buyucu;
bencede önemli olan puan değil yerleşmek mesela ben yerleşemedim

Zaten yerleşme sormuyor farkındaysan 40 net ile kaç puan alırım diyor

murat yayınları ömss kıtapları var ordan alabılırsın arkadasım murat yayınları ordan unutma

hedefımde bı 40 net var o yuzden sordum

lise düzeyi mi 40.

deneme amaçlı lise düzeyi,çalışmadan 36 net 10 yanlış 24 boş nasıl.

arkadaşlar bunlar farazi ve gerçekliği olmayan bilgilerdir. örnek verecek olursak iki yıl arka arkaya girmiş olduğum kpss sınavlarından ilkinde 80.3 puan almıştım. daha sonraki sene 16 net fazlama rağmen gelen puan 80.9. yani puan hesaplanması sınava giren kişilerin başarısıyla orantılı olarak değişir. tahminimce her sene yapılacak net sayıları artacaktır. yani ilk yıl 40 net yeterli gelirken 2. yıl yetmeyebilir.
kitaplara gelince kpss kitaplarına çalışın. özellikle genel kültürde data yayınları tavsiyemdir. hepinize iyi çalışmalar....

40 net 80 puan ıcın yeterli yazmışsınız hangi düzey için bu , önlisans 40-45 netle kac puan alınır asagı yukarı?

41.5 net ile 85.99 puan aldim 23 net matematik bölümünden

sınav tarihi nezaman?veşartları nelerdir?orta okul mezunu yeterlimi?

mb21;

en az ortaöğretim yani lise mezunu olman yeterli

Üst Alt