Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de kura ile atama bekleyenlerin şansı nedir?

cazzboys_54

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar sınavda 80 85 puan alıpta atanamayanlar varken bizim atanma şansımız milyon da bir değil mi ?? hiç boşuna hayal kurmayalım bence zaten 5423 kişi alacaklarmış onlarda zaten sınava giren arkadaşlardan olur tahminim ... ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN ...

Ne zaman olacak bu ikinci atamalar ben bayadır bakınıyorum ama tarih yok hem birşey daha var geçen defa bende kuraya başvurmuştum şimdi tekrar başvuru yapacakmıyız nasıl bir yol izleyeceğiz az biraz bilgi verebilirmisiniz.

kura yada sınav boş atanma ihtimali çok düşük...

Müjdat bey tekrar başvuru yapmayacağız 2 yıl geçerli bu başvurumuz sadece tercih yapacağız tekradan ancak sınavdan yüksek puan alıp da atanamayanlar varken bizim kura da şansımız milyonda bir ihtimal diye düşünüyorum ama yine de dediğin gibi Allahtan ümit kesilmez inşallah atanırız müjdat bey ... Ama ne zaman tercih yapacağımız hakkında kesin bi bilgi yok yani tercihler ne zaman henüz belli değil ...

60 kişide 1 kişi alıyorlarsa ilkokul ve ortaokul mezunları için bizim memur olma hayallerimiz kim bilir ne zamana kaldı hayalde kaldıda kesin işte ama en azından lise mezunları 80 ve 90 üştü gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlarımız atalanırda kendilerini kurtarırlar ama bizim işimiz tamiyle samanlıkda igne aramaya benziyor ALLAH yardımcımız olsun İNŞALLAH hepimizin çok ihtiyacı var ama anlayan kim işte

Üst Alt