Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de kuradan sonra sınava girecek miyim, yoksa direk atamam mı olacak?

durhasan

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
s.a arkadaşlar günaydın herkeslere ben ortaokul mezunuyum ben ben kuraya tabiyim ama kafama takılan şu kura da ben çıkarsam direk memurmuyum yoksa birde sınava mı tabi olacam kura sonunda sanırım başvuruda sınavdan sonra mayısta sanırım demi bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim

Mayıs ayında müracaat edeceksiniz kur'a da isminiz çıkar ise memur olarak atanacaksınız.Tekrar sınava girmeyeceksiniz.

Kur'a da ismim çıkınca direk memur oluyorum anladığıma göre,

birde benim rapor oranı %80 2007 de almıştım sürekli yazıyor sıkıntı olurmu bana birde 1 hafta önce malülen emkelilik için başvurdum hastaneye evkettiler heyetede girdim ama kuraya katılıp ismim çıktında direk memurluk varsa emekli işinden vaz geçerim diye düşünüyorum sizin fikirleriniz nedir dostlar

arkadaşım kurada ismin çıksın yeter direk atanacaksın sınava girmeyeceksin tekra demek istiyor.

kurada iş için tercih yapılacak mı nerede calışacağımız hangi kurumda nasıl bellı olacak sehır dısına da tercıh olacak mı yoksa bulundugumuz il yada ilçeye mı alım yapılacak? klavuzda ve hiç bir yerde bu sorulara cevap yok bu konu hakkında bılgısı olan varmı teşekkurler

arkadaşlar peki yaş sınırı varmı varsa kac?

Üst Alt