Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Lisans mı ön Lisans mı daha çok atanıyor?

dervis01

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ben bu sene öss sınavına girdim ve Temmuzda tercih yapacam.Tercihimi yaparken de ileride ömss yi göz önüne almak istiyorum. Sizce ömss de Lisans mezunu olmak ile ön lisans mezunu olmak arasında bir fark varmı? Varsa nasıl bir fark var atamalar hangisinde daha fazla ? eger aynıysa 4 yıl okuyacagıma 2 yıl okurum gibis bana mantıklı geliyor?? Lütfen yardımcı olurmusunuz ?????

bence dört yıllık oku bu aradada ömss ye kadar hazırlanırsın bir yeri kazandığın zaman hem okur hem çalışırsın

Ben 4 yillik edebiyat bolumu dusunuyorum. Bu bolumun ileride omss icin ne gibi yarari olur meb e atanmak icin faydasi oluurmu ?

Bence önlisans teknik olan bi bölüm bitir makina,elektrik vs...Ömss sürecinde en çok alım bu bölümlerde ..Lisanlar bu alımlarda hüsrana uğradı...

Banada ön lisans daha mantıklı geliyor. 4 yıl okuyupta memnun olanı görmedim 2 yıl okumak zamanımı öldürmemek bana mantıklı geliyor

Üst Alt