Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de lise mezunları için hizmetli ataması yapılacak mı?

alidulger

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar lise mezunlarinin hizmetli bolumune ataması olucakmı bu konuda bilgisi olan varmi ?

Arkadaş kesin bir bilgi yok ama MEB de hizmetli alımı olur ise girmemenizi öneriyorum bu kesin bir bilgidir.Engelliye verilen değer sıfır meb de. Ayrıca hizmetli kadrosunda alım olur ise müracaat etmezsiniz.

kazandığımız zaman hangi alanlara atama olur ? benim meslek bilgim olarak atama yapılmazmı?

yerleştirme nasıl olacak işitme engelli olarak ses gerektirmeyen ne iş yapabilirim tercıh haklarım nler olabılı. Birde sehir dışından yapılan tercıhlerde öncelik nedir yoksa bulundugumuz şehırde mi işe alınacagız bu konu hakkında nereden bilgı alabılırım kaynak varmı

ilker abi benim fikrim senin şansına öyle gelmiş. seninle birlikte sınava girip kazanan ve şimdi meb de çalışan iki arkadaşım var. onlarda gayet memnun olduklarını söylüyor. bu durum bence ortama göre değişiyor..

Üst Alt