Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de netler ve puan hesaplaması nasıl yapılıyor?

Konular
50
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ömss kac nete kac puan gelıyor hesaplamalar nasıl yapılıyor

Şunu bilmeniz yeterli: Her bir soru için sabir bir puan yoktur.

Örnek;

12.soruyu 100 kişiden 90'ı doğru yanıtladıysa bu sorunun puan değer düşüktür.
24.soruyu 100 kişiden 15'i doğru yanıtladıysa bu sorunun puan değer yüksek olacaktır.

Siz kaç netin kaç puana tekabül edeceği ile ilgilenmekten ziyade, en yüksek neti yapmanız için elinizden gelen gayreti göstermektir. Başarılar.

Kaç Net İle Kaç Puan Aldınız?

2012 ÖMSS sınavına giren tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olucak

Sınavda Kaç Net İle Kaç Puan Aldınız? merak ettim çokta Lise mezunu için 80+ puan almak için kaç soru yapmamız gerekir tahminen

birkan01;

EKPSS de sınav kaç soru olacak belli değil ÖMSS de 60 soru soruldu ben liseden 36 netle 80.38385 aldım başka bir arkadaşım 39 netle 80.00654almıştı.Burda benim bu arkadaştan avantajım türkçe ful doğru yanıtlamıştım.matematikten hiç yapmadım.Eğer EKPSS 120 Soru sorulsa kaç netle hangi puan alınacağını kestirmek çok zor o yüzden başvuru klavuzunu beklemekte fayda var.sanırım 1 ay sonra klavuz açıklanır.

Teşekkürler derderbo. Sadece bilgi sahibi olmak için sormuştum sadece.

bu tür sorular yerine dersinize ii çalışmanız daha mantıklı benim hedefim 60 soruda 60 doğru yapmak belki 1-2 nazar boncuğu bırakmak en fazla :D

12 mat sorusundan 12 tanesini yaparım 3 geometri yapamam :D türkçe ve sosyalim fazla iyi değil benim ordan kaybediyorum :) biraz sıkı çalışmak gerek artık onlara ezber yapcaz bi şekilde :)

arkadaşlar ben yüzde 75 engelli raporu aldım yeni aldım lise mezunuyum 31 yaşındayım engelli kadrosundan memur olarak atanabilir miyim nasıl atanabilirim yardımcı olursanız sevinirim lütfen

Üst Alt