Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de önümüzde kaç kişi olduğunu gösteren sistem neden yok?

king78

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar KPSS 2012 de bolumunuzde onunude kac kişi oldugunu gosteren bir sistem var bu sıstem bızım sınavımız ıcın neden uygulanmıyor? Bunun yapılmasını nasıl sağlayabılırız?

Arkadaşlar bu konuda bırseyler yapmalıyız bu sıstemın uygulanması ıcın herkes o merak ettıgı soruların cevabını bu sekılde alacaktır. Yok kım atandı yok kac puan vs bu sekılde herkes durumunu gorebılecektır.

Ben bimere yazdım neden yok diye. cevap gelmedi henüz. Bence bu sistem ek yerleştirme öncesi açık olmalı bizlere

evet cunku cok onemlı, bolumumuzle ılgılı bır tercıh yapacaksak durumumuzu gosterecektır ve ona gore tercıh yapmayı planlayabılıriz. Yoksa tervıhlerımız bosa gıdıyor sonra acıkta kalıyoruz.

ben açıkçası önümde kaç kişi var biliyorum sıfır... çünkü mesleğimden kadro açılmadı:( maalesef 3001 kadrolarına talim...
ama yine de kaç kadro var bilmek lazım tabii ki de...

arkadaşlar bırlık olup bu sıstemı omss dede actırmamız gerekıyor en kısa zamanda

Sizden daha yüksek puanlı kaç kişi atanmış, sayarsanız öğrenirseniz. Mesela ben saydım puanım 85.707 sıralamam 1467 idi ;1327 kişi atanmış -+20 sıralamam 140

naser o hesaplama çok da güvenilir değilir zira ben 818'inciyim toplam 6950 kişi girdi sınava ve açılan kadro 1500... eee bu durumda benim çoktan atanmış olmam lazımdı
hem 73le atanan var ben 78le atanamadım sebebi ise o kadroya uygun nitelikte belgelerimin olmaması...

Işin açığı benım dusuncem arkadaşlar onca kadrodan bu kadar kişi alın olsa olsa 20 şer 30 kişi belki oda göz boyamak amaçlı alım olurlar ama oda bi olasılık eylule surda pek bişey kalmadı zaten daha ne duruyolar ben onu anlamadım bayramdı seyrandı 2 veya 3 ay sallıycaklar gibime geliyor kendi düşüncem tabi..............

evt naser tercih etmediğimiz yere düşük puan alıp tercih edenler atanmış doğal olarak

Arkadaslar duz memurluk ıcın belkı ıse yaramaz ama asıl kadronuz ıcın cok faydalı olacaktır

Belki de ek yerleştirmeyi 2.atamalarla birleştirip öyle alım yapabilirler. Onun için KPSS de olan sistemi ÖMSS içinde açtırmamız lazım!!

aile ve sosyal politikalar bakanlığına ve ösym ye mail atabiliriz telefon açabilirz.

Bır kac yere maıl attım ama cevap gelmedı daha sızlerın kendı cabası ıle destek olmasını rıca edıyorum arkadaslar.

Fatma şahine twitterdan ulaşın. Ösym nin bilgi edinme bölümüne yazın.. ben denedim ama cevap verdikleri yok bunların 1 kişiyle olacak iş değil bu. King78 eylül veya ekimde atanamazsak daha çok bekleriz biz devlet babayı

Öyle görünüyor zaten. bana göre bu sene 2.alımı yapıp 2013 te kadro açmayıp seçime yakın zamanlarda 2014 te son kez alıp öyle kapatacaklar

arkadaslar ben gonderdım osym ye ıstegımı umarım herkes dıle getırır

gul2011;

bidahaki tercihlerde dikkatli ol cnm yazdığın kadrolara niteklerin uysun zaten atasalardı fena başın yanardı cnm çünkü kılavuzda yazıyoır niteliklerinize uymayan yerleri yazmayın aataamanız iptal olur diye herşeyde bir hayır vardır bidahakine dikkatli ol cnm inş bidahakine atanrsın cnm

King78, ikimiz konunun bilincinde olup sana destek veriyorum bu konuda ve ayriyetten teşekkür ediyorum çaban için. ne kadar çok mail varsa ulaştıralım sesimizi duyuralım!!

evet kardes umarım bu cabaların sonu devlet memurlugu olur hepımızın adına.

umarım inşallah devlet memuru oluruz da bu stresten kurtuluruz hayırlısıyla hepimiz.

sebboy,
cnm ben zaten kılavuzu okudum detaylı bir şekilde... bilerek düz memurluk kadrolarını yazdım

king ve kurtaslan,
çabanızı takdir ettiğimi belirtmek isterim
şu Eylül atamalarına gelince... Eylülde ek atama olacak yani boş kalan kadrolara atama yapılacak Ekim'de 2. alımlar... yani yeni kadrolar... bilginize...

deepfreeze;
puanım 85 707 sıralamam 1647:) yeni sıralamam sıralam 320

gul2011;
Gül yanlış tercih sonucu atanamamışsındır. Senin önünde ne kadar az insan varsa senin ilk tercihine yerleşmen daha kolay olacaktır.

Üst Alt