Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de Samsun'a atananlar kimler?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
Arkadaşlar
pazartesi günü samsuna giderek ilgili evraklarımı teslim edeceğim

Samsuna atanan arkadaşlar haydi... :)

hayırlı olsun kardeş hangi kadrpyla atandın

hizmetli :)
pazartesi gidip görüşeceğim açıkcası en son tercihim geldi çok kararsızım
gidip görüşeceğim tüm detayları

Ey sınava girip bir yere yerleşen cahil zihniyetli arkadaslarım benim madem gitmeyecektın yada gidemeyecektın neden birçok insanın hakkını çalıyorsunuz neden bu g3eri kafalılık neden neden anlam vermek imkansız

eyüp bey %100 katılıyorum size atanmış şimdi de gitmiyecem diyor o zman niye tercih yapıyosun be adam

engellektüel kaç puanla atandın ?

arkadaşlar konu dışına çıkmassak sevnirim

ayrıca ben gideceğim veya gitmeyeceğim diye bir karar belirtmedim
ki belirtmiş olsa idim bile bu kişisel kararıma yorum yapma hakkınız oldugunu dusunmuyorum :)
argo tabirle maduriyetinizi anlıyorum ancak bu haddinizi aşmanıza gerekçe değildir.

civanmert 71 puan aldım
pazartesi kurumla görüşüp hişizmetli konumunun görev tanımları hakkında bilgii edineceğim.
şunu yaptırmazlar şöyle olur vss değil resmi olan tanıma göre kararımı vereceğim
ki atancağım ilçe bu kararda buyuk etken olacak

ayrıca abicim ömss sınavı yapan zihniyet hizmetli kadrosunu hangi zihniyetle koyuyor acaba
fiziki olarak faul durumda sayılan bizlerin masa başında oturup boyun fıtığı olmamızı neden istemiyorlar acaba :)

Üst Alt