Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de tercihler bay-bayan olarak ayrılıyor mu?

cazzboys_54

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar tercihlerde bay bayan olarak ayrım yapılmış ve kodlanmış bu doğru mu acaba şimdi ben tercih yaparken sadece bay kodlu olan yerleri mi yazmak zorundayım ??? önceki tercihlerde böyle bişe yoktu ... bunun doğruluğu ne derece acaba bilen veya duyan varsa lütfen cvp yazsın ...

Henüz tercihler ve kılavuzlar açıklanmadı ki . Bay bayan diye ayrım yapılmıyor zaten çoğu kadroda.

kardeş yapacağın terciğe göre erkek olma şartının arandığı kadrolar mevcut. ceza evleri gibi

Az ama öyle kadrolar. O tür kadroları tercih edeceklerin iyice düşünmesi lazım. Cezaevlerinde çalışmak kolay mı mesela?

kolay iş arayan arkadaşlar biraz daha sıkacaklar ve iyi puan alacaklar yoksa boşta gezip boş boş konuşup durmaktansa cezaevi mevi demeyip tercih yapacaklar...

Cinsiyet ayrım kodunu bilen var mı

arkadaşlar tercihlerde bay bayan olarak ayırım yapılmış galiba ama kodlar verilmemiş yada ben bulamadım bay ve bayan için cinsiyet kodu kaç acaba ??? lütfen cvp yazın ...

Üst Alt