Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de yaptığım tercihlerin çıktısını almadım. Sorun olur mu?

kuzeyatmacasi1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkeze merhabalar konu başlıgında da belirttigim gibi ömss için yapmış oldugum tercihlerin çıktısını almadım bu daha sonra bir problem olabilirmi bir kaç arkadasımdan tercihlerin cıktısının alınması gerektigini duymustum yada bundan sonra cıktıyı nasıl alabilirim ilginiz için şimdiden teşekkürler

Çıktı almak ne kadar önemli bilmiyorum ama almamızı söylüyodu kılavuzda.

Aday işlemlerine gir orda görürsün saten, direk yazdır..

Alsan iyi olurda ama almadıysanda tercih yaptıktan sonra ekranda ''tercihleriniz başarılıyla ösym'ye ulaşmıştır'' buna benzer birşey gördüysen sorun yoktur..

aday işlemleri bölümüne girip tekrar yazdır dan alabilirsin bence al

kademgold; ben baktımda tercihlerime giremedim bile nerden girip yazdıracağımı tarif eder misin?

şifremle giriyorum ömss-2012'yi seçiyorum karşıma yazdır diye bir seçenek çıkmıyor maalesef ben mi beceremiyorum bilmiyorum ki?

Ferdi arkadaşım sen öyle dediğin için şuan girdim bakdım çıkıyor arkadaşım tercihlerin görünüyorsa en üstünde yazdır var....

Almasanızda olur bilgiler sisteme başarı ile girdi ise sorun olmaz

Üst Alt