Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'de yeni alım olacak mı?

snobdemon

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ömss ile yeni bi alım olacakmı.Birde 8000 kişi deniyordu 6000 atandı tekrar bi atama olacakmı

yetersiz kaldı.3. alım olmalı...binlerce arkadaş mağduruz.ÖMSS DE 3 ALIM YAPILACAK ..

İnşallah yapılır arkadaşım.. Benim puanım düşük ama tekrar yapılması mağdur olan arkadaşlar için imkan sağlayacaksa gerçekten canı gönülden isterim olmasını...

atanamadım sizinle birlikte destek vericem son terime kadar ama çok zor 2014 sınavı olacak

twiter aktif kullanalım.üyeliği olmayan üye olsun.ücretsizdir.sosyal medyada dillendirelim.bakanlara başbakana cumhurbaşkanına twit atalım.

s_erkan16;
allah razı olsun.yanımızda olduğunuzu bilmek bile yetiyor .ama sizde lütfen mailleri twitleri atalım.bize ancak böyle destek olabilirsiniz..unutmayın biz atanaıp atyanamıyacağımızı bilmeden 2.atamaların olması için destekledik.sizde bizi destekleyin.konuşulsun destek verilsin..atandınız haıyırlı olsun..bizi unutmayın

arkadaşlar benim özür oranı yüzde 80 çalışamaz yazıyor raporumda enasıl sorum şu ben ösym sınavı devlet memur sınava kayıt yapılırmı bide ne zaman sınav olacak alımı merak etim bende işe girmek istiyorum maaşım kesilirmi yardımcı olursanız sevinirm ani cevab bekliyorum şimdiden teşşkrler.)))

Üst Alt