Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'deki puan ve atama adaletsizliği önlenmesi için düz memurluk kadroları açılmalı

Konular
49
Reaksiyonlar
0
Ömss de Adaletli ve şaibesiz Bir Atama yapıla Bilmesi için; Düz Memur kadroları yada özürlülerin genelinin sahip olduğu sertifika - yeterlilik vb belgeler istenmeli....

Yada farklı Bir Belge istenecekse ; Böyle Bir Belge sertifika isteneceği mahiyeti son güne kadar gizli saklı tutulmak yerine ,isteyen özürlülere Bu Belgele sahip olacak kadar vakit ve işkur ve halk eğitim tarafından eğitim verilip başarılı olan arkadaşlara Bu belgeler verile bilir ...... En Çok tartışılan Konu diyanete yapılan Alımlar Aslında Bu tartışmalr bir kaç gerekli önlemle hiç olmazdı

Biz özürlülerin En büyük sorunu , sıkıntısı sorunlarımızı medyada veya mecliste vayada başa plotformlarda doğru dile getirecek kimsemiz yok...Diyanetin bu kadrolar gerekli çaba gösterilse inanın özürlülere büyük bir hediye ve fırsat olurdu...Artık diyanet işleri bakanlığımızın atamaları için geçkalındı fakat bu durum örnek alınarak diğer atamalarda aynı durumun yaşanması önlene Bilir.......

saygılarımla Kalender ŞAH

ben ilk günden beri düşünüyorumda memur olan arkadaşlarımız ve bundan sonraki memurluguda hak kazanacak olan arkadaşlarımız olcak birde şu an bizler gibi kazanamayan arkadaşlarımız için acaba bi çözüm yolu buluncakmı yada girişimcilik yönünde sorunlar zaten her zaman devam eder dünya emeklilik dünyası değil neticede her halükarda çalışmamız gerekiyo ya kitap yazarım veya esnaflık yaparım bir işle meşgale edinmeye bakarım ya az mutlu olurum yada hiç olmam düşüne düşüne ne zaman iş sahibi olcam diye saçım sakalım bem beyaz oldu ihtiyarladım sanki inşallah yeri gelir hepimizi alırlar o zaman hep beraber mutlu oluruz yaşımda öyle ufak değil o kadar iş yerine müracat etmeme ragmen sadece 1 yer aldı işe oda 83 gün çalıştım istifa ettim keşke orda çalışmaz olsaydım herşeyin hayırlısı herşeyde bir hayır vardır

kalender bey teşekkür ederim cümlemizle tüm islam aleminin kandili mübarek olsun.

Dua etme vakti Allah cc önce Bu Forumdaki arkadaşların duasını sonrasında ise tüm islama aleminin duğalarını kabul etsin.....AMİN

Bu şekilde olmaz kalender, ben teknikerim, eğer tekniker olarak atanırsam 2.600 TL maaş ile atanacağım, düz memur olup da 1.600 TL maaşla başlamak istemiyorum...

Hem boşunamı okuduk biz üniversiteyi?

Aslında artık mevcut başvurular nedeni ile girebilecek kadrolar belli, onları alsınlar, geri kalan kadroları düz memur olarak açsınlar.

tekniker o kadar alıyor mu ? bende bilgisayar teknikeri olarak atandım

alanya;
Katılıyorum

Alanya Arkadaş ;Ben Kalender ŞAH olarak yazılarımın genelini , Tüm özürlülerin menfatlerini gözeterek Haklı olanın Hakkını Alması üzerine yazarım ....yukardaki yazıma Başlarken İlk paragrafta şunları yazdım....Ömss de Adaletli ve şaibesiz Bir Atama yapıla Bilmesi için; Düz Memur kadroları yada( özürlülerin genelinin sahip olduğu sertifika - yeterlilik vb belgeler istenmeli)......

Genel Bir Bölümde Tekniker Belgesi var .....Ama fark ettinmi bilmem kaçtaned boş tekniker kadrosu var...

hocam konuyla alaksı yok ama bir sey soracagım bu ömss sınavı her yıl düzenli olarak yapılıyor mu?

ömss de işallah bakan şahin bu düz memur kadrosuna bir çözüm getirecek

Ben 80 üzeri puan aldım, makine mühendisiyim. Bize de kadro yok. Kusura bakmayın ama tünelin ucu bombok bir yere çıktı.

Üst Alt