Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den 72 puan aldım. Meslek lisesi mezunuyum. Atanma şansım var mı?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
72 puan ile meslek lisesi makina bakım olarak yerleştirile bilir miyim bu konuda bilgisi olan var mı bana yardımcı olucak tşk

72 puan ile girebilme şansım var mı

fikir verebilen var mı

Tabiki var... Mümkün mertebe kendi bölümünle alakalı alım yapan birimleri tercih etmeni öneririm... Aksi tercihler de yapabilirsin elbette ama, bölüm diploman birçok rakibine karşı avantaj...

merhaba bende meslek lisesi elektrik bölümü mezunuyum 79 puan aldım bölümlerimizi yazarsak yerleşiriz diye düşünüyorum inşallah hakkımızda hayırlısı bakalım
içimizde elektrik bölümü mezunu varmı aceba

71 puan ile bende elektrik bölümü mezunuyum ama bölümle ilgili kadro yok denecek kadar az nasıl olacak bilmem artık

Tekn.

Ramazan kardeş. Benim puan 79050 seninki tam olarak kaç. Bende mes. Lisesi elektrik mezunuyum.

bende elektirik mezunuyum ama aynı zamnda sihhi tesisat ustalık belgem var ben bu seferki tercihlerimi sıhhi tesisatcılık üzerine kullanıcam....

meslek lisesi anladıgım kadarıyle avantaj degil mi

avantaj oluyor

Arkadaşlar ben şuanda mebde hizmetli olarak çalışıyorum. Çok düşündüm. Aile.çocukların okulu ortam değişikligi ve memleketimizde teknisyen kadrosu çıkmadigindan tercih yapmayacağım. Ceza ve tevkif evlernde bulunduğum yerde 4 adet memurluk var. Mecburende olsa yazacağım.

Üst Alt