Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den 86 puan aldım. Tercih ettiğim yerlere atanma şansım var mı?

savas.1991

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
sevgili arkadaşlar merhaba .
ömss orta ogretım puanm 86,4 sıramam 1425 ıdı . 4 İstanbul 1. ıstnbul cezaevi . 1 Yalova . 2 tekırdağ 2 edırne 1 sakarya 1kırklarelı 1 düzce ,1zonguldak 'de memurluk ve vhkı ve son olarak ıstanbul meb hızmetlı yazdım . sansım nedır sızce başka sehırlere yonelmelı mıyım

oyle mı dıyorsun inşallh kardes bu son sans yzdıgım yerler korkutuyo

86 puanla nasıl yerleşmedin ona şaşırıyorum bance rahatlıkla gelir sıkma canını

Bu puanınla ilk 5 tercihinden birisi gelecektir...

İlk 3 tercihinden biri kesin gelir.

bu atamalarda puan lar çok değişik olacak tır senin atanman %99 bana göre ve ilk 3 tercihten birisi gelecektir

yerleşirsin korkma.... rahat ol. ayrıca; bu beinm yorumum eğer 100-den 83lere kadar alım olduysa ilk atamalarda.83- den 60 a kaadar düşer.gibi geliyor bana. uzak bi ihtimal mi bilmiyorum.

efekt;

Kardeş 100 ile 83 arasındaki aday sayısıyla 83–60 arasındaki aday sayısı çok farklı Şöyle;100–83 arasında 2500 aday varken 83–60 arasında 10binler var ona göre hesap yapın

hım öyle düşünmemiştim yaa :( hayırlısı inş.

savas.1991;

ilk 5 tercihinden birine atanabilceğini düşünüyorum bende hayırlısı olsun hakkında

Üst Alt