Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den 94 puan aldım. Benim için en avantajlı tercih hangisi olur?

ÖzLem_Hasret

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar. çalışan engelli arkadaşlardan veya bilgisi olanlardan doğru tercih yapabilmek adına fikir istiyorum.
puan sorunu yok. 94 puan almış birisi için sizce hangi bölüm iyi bir tercih olur. MAAŞ yükselme şansı ve çalışma ortamı açıısından.

1 sosyal güvenlik kurumu bşkanlığında memur
2-türkiye kamu hastanelerinde memur veya veri hazırlama kontrol ,
3-içişleri bakanlığı Veri hazırlama ve kontrol işletmeni
4- ve tapu kadastroda bilgisayar işletmenliği..... siz olsanız tercih sıralamanızı neye göre yapardınız.

buarada önlisans kadrosu için olduuğunu belirtmeyi unutmuuşum.

senin yerinde olsam önce tkhk, sonra içişleri bk. en sona da tapu ve sgkyı koyardım. tapu ve sgknın iş yükü ağırdır....

tapunun yoğun ve riskli olduğpunu söyleyen çalışan memurlar var.

sgk da yoğun olabilir. maaş ve yükselme hangi kurumda iyi bilmiyorum. bilen varsa paylaşırsa sevnriz.

İş yükü yönünden hastanelerde idari servislerde çalışmak daha uygun bence. Ama yükselme yönünde tavsiye edilmez.

Kurumların maaşları hakkında bilgisi olan yok mu.

Ne kadar para da deseniz , çalıştıgınız iş sizi fazla yormamasına dikkat edin. Rahatsızlığınızı bilerek iş seçimi yapın ... Tutup da döner sermaye seçerken dikkat edin çünkü risk isteyen ve dikkat gerektiren bir iş .. bunun için yorucu olur

Şimdiden başarılar.

sebboy

ÖzLem_Hasret;

hangi şehirde bu bakanlıklar hangi şehirdekileri yazmayı düşünüyorsun buda önemli bence bu arada küçük bir araştırma yaptım bu kurumların hepsinde yükselme sınavı var sende internetten bakabilirsin

fikirleriniz için sağolun arkadaşlar. birçok şehir var. fakat batı düşünüyoruz. yalova ve çevresi .büyükşehir düşünmüyoruz. nasip bakalım.hepimiz için hayırlısı olsun.

özlem_hasret;

super düşünce engelli küçük şehirde daha rahat eder işegidip gelmesi vs hakkında hayırlısı nese o olsun kardeşim

2
3
4
1
iş yoğunluğuna göre artan olarak sıraladım maaş yönünden + sı olan bir kurum değiller.

tercihlerde varsa sana tavsiyem TRT veya RTÜK en iyi parayı orda kazanırsın.bizzat BÜLENT ARINÇ sözüdür.:)

bu arada şöyle birşey ifade etmek istiyorum. 94 puanla da atanamayan varmı diye düşünenler olabilir. (yazımı iyi okumayanlar ) gerçek dışı bulan kişiler olabilir. 1. atamalarda tercih yapılmadı. o yüzden 2. atamalarda fikirlerinize danışmak istedim.

yavvv bırakın şu yalanları önlisans ile 94 alıp atamayan kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Üst Alt