Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den atanıp göreve başlayanlar EKPSS'ye girebilir mi?

notre

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sevgili üyeler:Ömssnin gerçekleştirmiş olduğu şubat atanmasında hizmetli olarak atandım.Kuruma gerekli evrakları verip göreve başlamadım.EKPSS'ye tekrar girip atanabilir miyim ?yoksa 2 sene beklemeli miyim?

Sınava gir ama 2 sene beklemek durumundasın bu 2 yıl içinde tekrar atanma kadro açılmaz ise diğer 2 yıla srkar yazık etmişsin madem atandın gitseydin gitmicektin tercih yapmasaydın keşke yerine başkası giderdi.

Evraklari götür ama ise baslama. Süpermis. Tövbe yarabbim ya ne cins insanlar var. Akil fikir versin rabbim. Madem ise baslamayacaktiniz, yapmasaydiniz tercih falan.

çok özel değilse sebebini merak ettim neden böyle bir şey yaptınız? eleştireceğim ama bilmeden yanlış bir şey yazmak istemem

evet,2 sene bekliycem demek ki;goreve baslamamin neden universite okudugum icin son bir yilim kalmis o yuzden bide;atanmaya yetkili amirin bana temizlik yapacaksin vs gibi konusmalarindan dolayi gitmedim.Engelli arkadaslar tercih yaparken aman engellinize gore tercih yapin. .Engelliden hizmetli mi olur ?Hizmetli kadrosunda ne isler yapacagin belli zaten.Evet,keske basvurmasaydim.En azindan baska biri giderdi yerime.Hayirlisi buysa yapacak bisey yok.

Üst Alt