Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'den memur olarak atandım. 2022 ve Evde Bakımı nasıl iptal ettirmeliyim?

mehmet zengin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben ömssden memur olarak atandım benim aldığım bakım parası 2022 aylklarımı nasıl iptal ettirmeliyim ve memurluk için evraklarımı atandığım kuruma verdıkten sonramı maaşlarımı iptal ettirmeliyim bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

saolasın unfeeling verdiğin bilgiler için yokmu bilgisi olan arkaşlarmız konuyla tam alakalı yardımlarınızı bekliyorum

Mehmet Bey,benim kardeşimin staj döneminde SSK sı başladığı anda kendiliğinden maaşı kestiler. Bildiğim kadarıyla SSK yani işe giriş tarihinize kadar maaşınızı alıyorsunuz.Kardeşimin birkaç günlük farkla maaşını yatırmadılar.Yani kardeşimin SSK sı başlar başlamaz,işe başladığı gün itibariyle maaşını otomatikman kestiler. Eğer kardeşimin stajı birkaç gün sonra başlasaydı son 3 aylık maaşını da çekmiş olacaktı.Yinede daha iyi bilen biri varsa yanlışım varsa düzeltsin.

Üst Alt