Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'nin ikinci atamalarında atandım. Ne zaman tayin isteyebilirim?

Sculptor

Yasaklı Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
mrb sayın üyeler.
ben ömss'nin 2'nci atamaların da atandım. erken tayin isteyebilir miyim?
nasıl olacak bu ve devamı?

İsteyemezsiniz,asaletinizin tastik olması gerekiyor.Bizim kurumda çalışan personel uğraştı ancak tayin yaptıramadı.

merhaba hangi memurluğa kaç net kaç puanla atandınz lisansmı önlisansmı lisemi ? bilgi verirmisniz

Tayin isteme hakkın var ama bunun için çok geçerli bir sebebin olmalı. Mesala ben asaletim henüz tasdik olmadı ama tayin işlemlerimi yaptım. Benim geçerli sebebim ise eğitim durumuydu. Yani geçerli bir sebebin varsa tayin işlemin olur.

yozgat khb genel sekreterliğine atandım. lise düzeyinde. 83.333 puan ile.

aslantürk;
anladım tşkler.

ezel2102;
üniversitenin olduğu il dışı kazanma durumunda okuduğum ile geçiş kolay olurmu sizce??

üniv.kazandığınız ile tayin olabiliyosunuz diye biliyorum.memurlarda böyle

Sağlık bakanlığında eğitimden tayin istemek için sadece 4 yıllık lisans programları için ve sağlıkla ilgili bir bölüm olması gerekiyor...

yüksek lisans devam ederken olmaz sanırım başka bir ilden okulun oldığı ile geçiş? bilgisi olan

çalışılan kurum ile ilgili bir bölüm olmadığı sürece ya da mezun durumunuzdan daha üst örn. ön lisans lisansa tamamlama teknikerlikten mühendisliğe geçiş gibi. tabi kadro o ise kabul edilebilir diğer durumlarda kurum amiri red edebilir veya bakanlık red verebilir

çoğu g.i.h memur arkadaşlar görevde yükselebilme ve memleketlerine gitme amaçlı en kötü ihtimal ile 2 yıllık önlisans programları yazıp atanabiliyorlar çalıştıkları kurum ile ilgili bölüm olursa da muvafakat veriliyor asalet aranmıyor...

ya arkadaşlar şu konuyu iyice bi araştıralım .1 senesini doldurmasına gerek yok, bazı bakanlıklarda gerekçe göstermeden bile tayin olanlar var ( asalet almadan ) ,bakanlıktan olur yazısı gelmiş ,engellinin ailesinin yanına atanmasının kolaylığından bahsediliyor .biraz araştırın bimere yazı yazın , personel müd. ile konuşun . ben haber bekliyorum cvp gelsin yazarım buraya .

Üst Alt