Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye Girecek Adaylar 2010 KPSS'den Kaç aldınız? Eğitim durumu ve Puan Bilgileriniz

TAN_12

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Bu başlığı açmamda ki sebep, 2010 yılında ÖSYM'nin yaptığı KPS sınavı, bizim gireceğimiz ÖMS sınavı en yakın sınavdır.

Öğrenim durumu ve sınav puanı;

ilk ben gireyim bari:)

Ortaöğretim : 81,427

Sınavda herkese başarılar...

lisansdan 2006 da acelece çalışmadan girip 79 almıştım

kaleci007 branştan branşa farklılık gösteriyor alımlar.

Bazı puanlar biraz uçuk geldi bana çünkü ben 86 yukarısını alıpta düzgün tercih yaptıktan sonra yerleşemeyeni pek fazla görmedim

hakkaten yaa baya yüksek puan alan olmuş.. benim arkadaş 89 dan kaloriferci olarak atanmıştı..onuda son anda aldığı sertifika sayesinde :)

Lİse 90 gibi puanlar gitti haklısınız

durum kötü, kıran kırana geçecek demekki...

çok alım olsada gerçekten ihtiyacı olan kimse açıkta kalmasa...

özellikle evde tıkılıp kalmak zorunda olanlarımız

Sallıyorlar arkadaşım, amaç moral bozmak... o puanları alan kimse kesin atanır. :))

82 aldım bundada öle 80 üzeri al atan benim amacım ankaraya atanmak

2004 de 84.950 almıstım lise düzeyi benimde amacım ankarada kalmak

2010 Lise : 70.001 aldım :) ama SIFIR bilgiyle :) şimdi su bilgimle qirsem en kötü 85 i zorlarım.

abi anlamıyorum ya adam 90 almış atanamamış biri 85 aalmış atanamamış neyin peşindesiniz gençler biri ankara istiyormuş nese sakinim.:mad:

şahsım adına söyleyeyim kpss p3 82,907 bölüm fizik. bizde alımlar sıkıntılı. yoksa tüm illeri ve memurlukları yazdım ama gelmedi...

2010 KPSS Önlisans : 85.699
2010 Meb Önlisans :84
2012 Ömss Önlisans ::confused:

alo rollroice bilip bilmeden konusma 85 alıp düz lise düzeyi memur olarak atanan var mı bul bi tane bakayım ama emin ol seni bu sınavda geçicem :)))

noury ben memurum kardeşim 85 den de düşük aldım.85 puan alsam ben ankarada beni istemeyen kurum kalmaz dı siz işi bilmiyosunuz demekki işe girmek için yeteri kadar araştırma yapmamışsınız :))

yahu arkadas ne konusuyorsun düz lise mezunu olarak düz memur 85 puan ile nasıl olunuyor ispat isterim onu geciceksiniz hizmetli bile 89 la alınıyor

sen kurumların engelli alımında o puanlarla girmissindir 65 le bile memur olan ben kpss den bahsediyorum

tmam işte bende diyorum ki sana 2010 kpssnden aldığım puanla düz memur oldum.85 den düşük puanım vardı.

normal lise mezunu degilsin o zaman kpss tercih formu ile atanman imkansız

bu sınavı elini kolunu sallayan girecek şekilde yapanlara ne diyeyim bilemiyorum,

gerçekten engeli olup iyi puanlarla giremessek yazık gerçekten,

tamam çalışaan iyi puan alan girsin ama engeli olan girsin

benim aklımda hala şüpheler var mesela görme engellilere sağlanan refakatcı ne kadar güvenilir 2007 yılında bizim kurumda yapılan sınavda refakatcılar görme engellilere hep yardım ettiler ve kazanan 3 asil görme engelliydi simdi ösym yapsada bu sınavı yinede aklımda süpheler yok degil

2011 kpss lisans 82 puan, eğitim bilimleri 73 puan. bu kadar uçuk puanlarla atanamamamın sebebi, diplomama uygun mesleklerin puanlarının daha uçuk olmasıdır. bunun sebebi de artık bölümümden pek fazla alım yapılmamasıdır
2008 de lise mezunu olarak öylesine girdim 86 aldım.

Üst Alt