Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
KPSS ayrı sınav, ÖMSS ayrı sınav. Başvuruda bulunulabilir, yasal bir yasak yok.
Ancak şartlar itibariyle engelliler açısından kpss'nin hiçbir ek katkısı yok, düzenleme olarak kişinin sınava gireceği şartların engeline uygun hale dönüştürülmesi dışında...
Yalnız şu kıssas var; ömss'ye giripte sınavı kazanıp atamasıda bir kuruma yapılan ancak kişinin isteği üzerine kuruma ataması iptal edilen ve sonra aynı dönemdeki kpss'ye girilip onunda kazanılması ve başka bir kuruma atanılması durumunda kpss ye göre atamasının geçerliliği hakkında bir bilgi sahibi değilim...Matematik sorusu gibi oldu ama anlayan anlamıştır...
Güzel bir konu olmuş, benimde umudum yok 0'de 0 doğru bildiğim soruları okuma hatası ile yanlış yapmışım
Kpss alımlarındada özürlü limiti varmıdır acaba? Yani elbette sınavdan yüksek alan özürlü birileri çıkacaktır. Yerleştirilme durumunda aa sen özürlüsün bu işi sen nasıl yapıcaksın diyecekleri yok heralde..Dershaneyemi yazılsak ne :S
Benim merak ettiğim KPSS'ye başvuru değilde tercih yapmak sorun yaratır mı? Şuanda KPSS tercihleri var ben onada tercih yapmak istiyorum. Ancak tercih yaparsam ÖMSS'de sorun olmaz değil mi?