Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye kura ile katılacakların yapması gereken işlemler nelerdir?

Zifiri

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Öncelikle sınav'a giren tüm arkadaşların kazanması temenisi ile sözlerime başlıyım şimdi kura ile katılacağım bende ..

İstanbul'dan bu ihtiyaç olan belgeleri nerden alacağız OSYM başvuru merkezi diyor adres bulamadık.. daha doğrusu ben bulamadım..
ve başka bir konu ide ne kadar memur alımı olacak kura ile bilgisi olan arkadaşların bunları paylaşmasını istiyorum çok tşk ederim şimdiden ilgi ve alakanız için..

2012 Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) ve Kuraya Başvurular Nasıl Yapılacaktır?
ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi İnternet adresinden Kılavuz ve Aday Başvuru Formunu edininiz.
1. Aday Başvuru Formu (“Özür Durumu Bilgileri” alanları hariç
doldurulmuş olarak)
2. Özürlü Sağlık Kurulu Raporu
3. İlköğretime başlama yaşı öncesi işitme özürlü olan işitme özürlü
adayların bu durumunu gösterir resmî belge/belgeleri
4. Nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport
5. Öğrenim durumunu gösterir resmî belge
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğüne, imzalı ÖN KABUL
VE TAAHHÜT BEYANI belgesini edinmek üzere, aşağıdaki belgelerle
belirtilen sürelerde şahsen başvurunuz. (Bu belgenin ÖMSS/kuraya
başvuru süresi içinde hazır olması zorunludur.)
1. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğünden alınmış aday ve görevli tarafından
imzalanmış Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi
2. Doldurulmuş ÖMSS Aday Başvuru Formu (“Özür Durumu Bilgileri” alanları Ön Kabul
ve Taahhüt Beyanı belgesine uygun olarak doldurulacaktır. Sadece kura ile
yerleştirmeye katılacak adaylar sadece özür grubunu işaretleyeceklerdir.)
3. Özürlü Sağlık Kurulu Raporunun fotokopisi (Fotokopi ÖSYM Başvuru Merkezine teslim
edilecektir.
4. Öğrenim durumunu gösterir resmî belge
5. Nüfus cüzdanı veya süresi geçerli pasaport
6. Başvuru/sınav ücretinin yatırıldığını gösteren banka dekontu
Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesini aldıktan sonra, başvuru süresi içerisinde
kılavuzda belirtilen bankalardan birine başvuru/sınav ücretini yatırınız. Aşağıdaki
belgelerle birlikte ÖSYM Başvuru Merkezine şahsen başvurunuz.
1. Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesi
2. Başvuru Kayıt Bilgileri (imzalanmış olacak)
3. Özürlü Sağlık Kurulu Raporunun fotokopisi

omss

kurayla katılacalar nereye müracat etmeliler mesela ben sefaköyde oturuyom nereye müracat eecem ve neler he
gerekli bilgi bulamadım konu açtım

ömss kura

arkadaşlar kura ile ömss ye girmeyi düşünüyorum bi sorum olcak acaba sınava girmiş arkadaşlar hangi tarihli raporlarla sınava girmiş 2001 yılında vergi indirim onaylı sağlık raporu ile kuraya kayıt yaptırabilirmiyim yanıtlarsanız sevinirim

Bu konuyu dağada güncel tutmaliyız.

Ömss orta-ilköğretin Kuraları hangi tarihte???

Ömss orta-ilköğretin Kuraları hangi tarihte???:rolleyes:

15.05.2012- 25.05.2012 doğrumudur??? nereye başvuru yapılcak===?:confused::confused:
??

admin kurayla girecekler nereye müracat edecek e ne zaman neler gerekli yazarmısn

burayı kimse dikate almıyor nedense

burayı kimse dikate almıyor

ömss kurada kazanırsam

arkadaşlar kurada kazanırsam özel sektörde almış olduğum vergi indirim hakkım memuriyette devam edecek mi ve kuraya girdiğimizde kuralar nerede çekilecek yer olarak ?

ömss'ında kuraya girecem peki kuranın açıklanması ne zaman

selamu aleykum ömssın da kuraya girecem kuranın açıklanması ne zaman ve açıklandığında nerden öğrenebilirim saygılar ...

ömss kura başvurusu kaç kişi

arkadaşlar merhaba ömss kura başvurusu kaç kişi bilgisi olan varmı

Sınava başvuranların sayısını 3 -4 gün sonra açıkladılar bizim 10 gün olcak ses yok kaldı ki kra için başvuranlar daha az

arkadaşlar kuralar acıklandımı acıklandıysa ben nasıl öğrenebilirim ösym sayfasını acıyorum ama anlayamadım biraz acemiyimde;) bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :rolleyes: şimdiden teşekkrler

Üst Alt