Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye kura usulu giren tekerlekli sandalyeli kişi nasıl tercih yapmalı?

KAYAKÖY

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
öncelikle tüm arkadaşlara selamlar ben gibiler ilkokul veya ortaokul mezunu tekerlekli sandalyeye bağımlı biri nasıl bir tercih yapacak bilgi aldığım birçok memur arkadaş memurluğu tavsiye etti bende kaydımı yaptırdım fakat tercih yapacağımız tablo 1 de diploma ve cinsiyet dışında hiçbir özellik yazılmamış umut kırmak istemem fakat elimizdeki sosyal haklar giderse halimiz neolur bizleri tercih konusunda aydınlatıp klavuzluk yapacak bir birim varmıdır bilgi paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim

merhaba mahir,
kura klavuzuna baktım hep hizmetli personel alınacak tekerli sandalyede biri olarak nasıl çalışıcaksın ?
büro memuru olsan ok. ama hzimetli zor görünüyor

Merhaba ulaş benimde anyamadığım konu kayıt yapılırken tekerlekli sandalyeye bağımlı olanlar kayıt yapamaz demiyordu tekerlekli sandalyeye bağımlıdır raporuma rağmen inşallah cami önlerindeki dilencilerin yanına bizleri muhtaç etmezler benim gibi gece uykusunda bile korku yaşayanlara allah yardım etsin tek isteğim bizlere imkan verilip sürekli aşağılanmaktan kurtulmak

Üst Alt