Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye Lisans düzeyinde hazırlanmak kaynak önerebilir misiniz?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ömss hazırlık için hazırlık kitapları var mı varsa hangi yayın güzel hangisini önerirsiniz lisans için

Evet var. Lisans düzeyinde Yargı Yayınlarının, İhtiyaç ve AkıllıAdam'ın kaynakları gayet iyi.

meralmiz ; benim size önerim, direkt olarak tek bir kaynak yerine şu şekilde yapın :

ÖMSS - 2012 Sınav Soru ve Cevaplarının LİNKİDİR : ÖSYM:::T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Sizin grubunuza ait soru ve cevapları bulup detaylıca incelemeniz , yararınıza olacaktır ... 3 Ekim 2011 Tarihinde yayınlanan ÖMSS Yönetmeliğinden sonra; acele olarak bir çok yayıncı kitap bastı ... ÖMSS tarihinde ilk olduğu için ; bana göre hiç bir kaynak tam olarak fayda etmedi ... Bence ; konuları çıkarıp ; o konular üzerinden istediğiniz kaynaklardan çalışmak daha yararlı olacaktır ... KPSS Kaynakları da bu nokta da fayda eder. Önemli olan ; doğru konuları , doğru kaynaktan çalışmak. Bana göre ; ÖMSS öncesi basılmış hic bir kaynağı size tavsiye etmiyorum ... Ben de ÖMSS Lisans Olarak hazırlandım ve girdim ... Ayrıca size ikinci öneririm ÖMSS Konusunda Devlet Personel Başkanlığı'nın LİNKİNDE Olan ÖMSS Sınav ve Kura Rehberini de incelemeniz ... Orada ; Sınavı Tüm Detaylarıyla anlatıyor

LİNKİ : http://www.dpb.gov.tr/dosyalar/pdf/kpss/omssmemur.pdf

Saygılar ...

yassax verdigin linkten ortopadik engelli lise düzeyinde çıkmış sorulara nası bakabiliriz?

Üst Alt