Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'ye sürekli raporla girdim. Süreli raporla devam edebilir miyim?

ekinos

Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
sürekli olan raporla girilen ömss ye yeni alınan
yüzde 44 süreli olan raporla devam edilirse durum ne olur lütfen cevap 88 küsür puan aldım yanar mı

ve hakem hastanenin raporundan sonra 6 ay geçince başka rapor alınabilir mi

Hic kafanizi yormayin birsey olmaz sinav basvuru kabul raporunla atanirsiniz yeni aldiginiz raporlada atanirsiniz bu kesindir bu hakki kimse elinizden alamaz
ataman olursa insallah burda bizimle paylasir kutlariz endiselenmene gerek yok:rolleyes:

çoook teşekkürler atanırsam paylaşcam sözz

ayse hanim bende tesekkur ederim dedigim gibi 2.atama veya ek atamlar olursa ilk atananlardan biride siz olacaksiniz endiselenmeyin musterih olun basarilar

rapor

raporda çalışıp çalışamayacağına dair ibare bulunmazsa memur olurken sorun teşkil eder mi bilen cevaplasın lütfen her kes değil

sürekli raporunuzla basvuru yapın Allah'ın izniyle bişey olmaz yerleşirsiniz ...

iyide raporum değişti eskinin işi bitti öbürüde daha elime geçmedi ben çalışma ibaresini sordum

Üst Alt