Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

ÖMSS'yi kazandıktan sonra yeniden rapor alınıyor mu?

sergete

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ömss kazandıktan sonra hangi prosedürler uygulanır tekrar rapor almaya gerek varmı benim %44 lük raporum var işitmeden dolayı benden sınava girip kazanırsam benden tekrar rapor isteyeceklermi
bu sınava giripte kazanan arkadaşlar nasıl tercih yapıyorlar biraz bilgi verebilirler mi acaba
ayrıca günümüz dolduktan sonra emeklilik için özel sektördeki işimizden ayrılsak ömss hazırlansak ve kazanırsak yerleştirme olurmu yoksa emekliliğimiz doldugu için memur olarak atanamama gibi durum oluşurmu

Sergete kardeş ömss yi kazandıktan sonra bildiğim kadarı ile rapor istemiyorlar ama kuruma göre değişir. Bence herkez den istemeliler nedeni ise malum sahte rapor

diğer soruna gelince ömss yi kazanma diye bişey yok puanın kaçsa ona göre tercih yaparsın mesela ben 82 puanla atanamadım ama 80 puanla memur olarak atanan var

3. Ise emekli olduktan sonra memur olup ne yapacan zaten emekli olmuşun. :)

özel sektörde çalışmaktan iyidir yaşım genç evdemi oturalım daha yapacak cok işimiz var yasin

raporun aldığı tarih ve sürekli olup olmadığı önemli son 10 yılda alınan ve süreklidir ibaresi bulunan raporlar geçerli olduğunu biliyorum

sergete;

1. Kazandıktan sonra tekrar RAPOR istenmez.
2 Emekli Olmak veya olmamak senin elinde kimse zamanın dolmuş git emekli ol diyemez.
3 Sınavı kazanmak vey kazanamamak diye bir şey yok. Aldığın puan ile yerleşip yerleşememek var.

Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun bu konuda...

%44 rapor zor bu işi almak ben %72 raporumla sadece kadro açılmadığından yada

zaten mevcut olan iki kişi için bursa ve diyarbakırda kadro açıldığından işe girememiş peyzaj yüksek mimarıyım ama şu anda asgari ücretli vasıfsız inşaat işçisiyim 7 yıl üniversite oku takdirnameler al ama kadro açılmasın aç kal bu türkiyede malesef durum bu sen %44 raporunla işe girmeyi başarıyorsun aferim sana ve senin gibilere

ben sadece bilgi amaclı sordum sorumu allah herkesin gönlüne göre versin
kazanmak derken yerleştirmeden bahsetmek istemiştim yanlış yazmışım kusura bakmayın

ben istihdam evt ibareli ve çalıştırılamayacağı alanları yazan raporumla ömss girdim sonra yeni rapor aldım
bu sefer çalıştırılamayacağı iş alanları yazıyo
ama istihdam değerlendirilmedi yazmışlar atansam sorun olur mu acaba lütfen kesin bilgisi olmayan cevaplamasın

ben raporumu kaybbetim simdi atama esnasında yeni rapor versem ve hastalıklarım degisik olsa yniede atamam olur mu rapor kabul görür mü

Üst Alt