Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamğlum Adana meb hizmetli olarak kazandı. Ama sağlık durumundan Anakara yada yakın 3saatlik mesafede yerler de yaşamamız gerekiyor.Adana-Ankara ADANA-ESKİŞEHİR ADANA-KIRIKKALE ADANA-KIRŞEHİR,OLABİLİR.
öyle yerdeğiştirmek hemen olmaz önce asalet tasdik olsun ondan sonra tabi daha sonra kurumu muvafakat verecekmi oda ayrı bir konu muvafakat almak gercekten cok zordur
kardeş siz daha işe girmeden yer değiştirmeyi kafanıza koymuşsunuz ama geçin orayı bi kere sizin tercih hakkınız yok adana olabilir demişsin adana çıkmış daha ne istiyorsunuz anlamadım...beyenmeyecen niye yazıyon başka bi vatandaş seve seve giderdi ama siz ister istemez gitmek zorundasınız...yer değiştirmekde söz konusu değil asaletinin onaylanması gerek 1 yıl sabredin hele bi belki adana hoşunuza gider orda kalırsınız acele etmeyin
Ben başka bir konuda da yazmıştım, birçok engelli arkadaş çalışamayacakları yerleri yazdılar bile bile, şimdi de nasıl çözüm buluruz arayışına düştüler... hadi kolay gelsin...
Bizde biliyoruz memleketin 4 köşesini yazmayı ama sadece Antalya yazıyorsak bir nedeni varmış demek ki...
sanırım yönetmeliğe göre 2 yıl atandığı yerde çalışması gerekli 2 yıl zorunlu görevini doldurduktan sonra her yıl tahminim eylül-ekim aylarında tayin dönemleri oluyor bu dönemlerde boş kadro olursa atanabilir yoksa atanamaz.. örnek vermek gerekirse X kişi ankarada ikamet ediyor diyelim kadrosu adanaya çıktı diyelim 2 yıl zorunlu yılını doldurduktan sonra ankara veya ankaraya yakın aynı kamu kurumlarından birine boş olursa eylül ekim aylarında tayin başvurusu yapıp bekler.. ankara veya ankaraya yakın yerde kadro durumu boş olursa atanabilir yoksa atanamaz boş kadro açılana kadar adanada devam eder ve boş kadro açılmasını bekler..