Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ömür boyu kullanmam gereken ilaç ve kaçınmam gereken işler var. Rapor alabilir miyim?

Allesa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben 2015 de beyin damarım tıkanıp acılmış birgün gecici körlük ve bilinç kaybı yaşadım 15 gün üniversite hastanesinde yattım elimde raporlarım var ömür boyu kan sulandirıcı kullanıcam doktor hayatın boyunca efor gerektiren işlerden kaçmamı söyledi o dönem pisikolojimde bozuldu 2 kere cipralex 10 mg kullandım hastaneye engelli memur alımları için rapor almaya gitsem %40 civarı rapor alabilirmiyim sizce ?

asanur bu arkadaş yüzde 73 almış bi tanış yaz ona şöyle yazmış benim de sağ şah damarım fakat boyundaki değil çene kemiğinden beyine olan damar tıkandı,beyinde kanama oldu ama çok şükür felç kalmadım ama sol tarafımda çok uyuşma ve nöropatik ağrılar var benimde malulen emeklilik kabul olmadı vergi indirimi alarak emekli oldum.%73 raporum var sizin hangi damarınız tıkandı ve size tanı olarak ne dendi.?

benim de kanama sonrası noröpatim var sol kol ve yüzümün sol tarafında, sağ tarafta da uyuşma var ilaçlar pek etki etmiyor sadece duxet biraz ağrılara iyi geliyor..bana kanamaya ve noröpatiye ayrı ayrı oran verildi yüzde 70 almıştım ankara 57 e düşürmüştü..1 ekimde de erken emekli oldum...geçmiş olsun herkese..

Üst Alt