Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga ameliyatı sonunda verilecek rapor oranı ne olur?

Saadet GÜLMEZ

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
9
Merhaba ben 2019 da omurgama vidlaar takildi lomber bolgeye.dogustan L5S1 tam olusmamiş. Bana 2022 de heyte girdim ve ortopedi 16 oran yazdi. 2024 ocakta lomber spinal stenoz ameliyti oldum L5 S1 arasinda disk cikarildi platin konuldu ve bu iki omuru sabitlediler yanlari birlestirdiler.
Simdi ben tekrar heyete giricem eski verilen 16 puan ve yeni oran nasil verilir totalde hesaplama nasil olur ortopediden 2 ameliyt hesabi nasil olur sizce 22 verirler mi

@Saadet GÜLMEZ merhaba engelli raporu işe girebilmeniz diger şeylerde kullanabilmeniz için en az yüzde 40 olması gerekiyor . Hesaplama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Geçmiş olsun

%22 verseler de %40'ı bulmadığı için pek bir işe yarayacağını zannetmiyorum. Önemli olan engelli raporuna hak kazanabilmek.

@smurf,

Arkadaşlar benim 10 troid 15 aşırı aktif mesane net verilecek oranlar eski heyette 16 omurgaydi ve ben bir sene gecti tekrar omurgadan ameliyt oldum ya bu sefer omurga 22 verse 40 a ulasiyo balthazar formuluyle ben de diyorum ki ortopedi acaba nasil hesaplama yapacak 16 nin uune mi puan ekler yoksa disk ameliyti neyse onu mu ekler mesela 16 omurga 10 disk diyip 26 mi verir yoksa bu iki ameliytta da balthazard gibi hesaplama var mi onu sormustum
Emin olun balthazard formulunu cok iyi sekilde biliyorum kendim bile ezcelde formul yaptim 😊

Üst Alt