Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga Fazlalığım var. Nasıl bir tedavi uygulatmalıyım?

denizlirfann

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bundan 5-6 ay önce arkadaşlarla bowling oynarken, belime birden bir ağrı girdi. Yürümekte, oturmakta, oturduğum yerden kalkmakta, yatmakta zorluk çektim ve ertesi günü hemen hastaneye gittim. Orada yapılan tetkiklerde normalde 5 tane olması gereken omurganın, bende 6 tane olduğunu öğrendim. Doktor yapılabilecek bir şey olmadığını, sadece dikkat etmem gerektiğini belirtti. Fakat bu olaydan sonra arada sırada bel ağrıları oluşuyor şiddetli bir şekilde. Ne yapmam, nasıl bir tedavi uygula(t)mam gerekir? İleride daha büyük sorunlara neden olur mu?

Ayrıca bu durumum askerliğe engel midir?

Aynı durumda olan / konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar görüşlerini bildirirse memnun olurum.

Teşekkürler, geçmiş olsun herkese...

Böylesi bir durumla karşılaşan ya da konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ama genel anlamda belinizi birkaç basit fizik tedavi hareketiyle güçlü tutarak ve asla zorlamayarak yaşamınıza hiç bir sorun çıkmadan devam edebilirsiniz...

Üst Alt