Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurga kırığı nedeniyle takılan platin nedeniyle askerden muaf olur muyum?

burkayy

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkeze merhaba...
2013 eylül ayında trafik kazası geçirdim... omurgamda 6 adet platin takıldı ve ömür boyu kalıcı ...
bu sebebden dolayı askerlikden muaf olurmuyum yoksa geri hizmetemi alınırım ?
henüz kurul raporu almadım .. ve tahminen özür raporum kaçtır sizce ??

arkadaşım öncelikle kuruldan raporunu al orana gelirsek ortopedi oranları büyüklüğüne ve yerine göre çok değişiklik göstermektedir ama sanırım omurgadaysa askerlikten muaf olma durumunuz var tabiki

söyle tarih edeyim ensenin 10-15 cm civarı altta yanı kaburganın tam arka tarafında diyeyim...

kardeşim iyi diyorsunda raporlar ona göre verilmiyor bide bıraktığı hasarda önemli bu bakımdan bişe diyemiceğim fakar nette rahatlıkla bulabilirsin özürlü cetveli yazarsan çıkar ve bakarsın sana uygun olan oranıda aşağı yukarı belki tahmin edebilirsin ama sonuçta gene doktor bilir endoğru oranı onlar verecektir aldığın raporla şubeye gider ordaki memura verirsin olur biter yada sana izlemen gereken yolu gösterirler askeri hastaneden rapora onay isteyebilirler

anladım tesekur ederım bı cetvele bakayım

Bir risk ya da önemli hareket kısıtlılığı yoksa, "spor yapamaz" vb. ibarelerle askere alırlar diye tahmin ediyorum: TSK yönetmeliği

Üst Alt