Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için.Bu cevaplarınız benim için gerçekten önemli.Skolyoz bölümündeki yazıları takip edenler benimle ilgili yazıları da okumuşlardır.Ben tekrar skolyozumun boyutuyla ilgili konuşmak istemiyorum.Sadece ameliyat konusunda yaşadığım gel gitlerden dolayı merak ettiğim sorulardan birisi bu.Benim için daha çok ne hissettiğiniz önemli.O yüzden sorulara vereceğiniz cevabı etkilememek için direkt sordum soruyu.Tekrar teşekkür ederim.
ona nasıl bişey yaa
epey oldu takılalı ama inş yerinde duruyordur
çok seviyorum bende onları,onlar benim canım yaaa
deli gibi bağlandık birbirimize adam öle bi çakmışki gelde ayrıl
Arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim hepinize.Süpersiniz valla Ben son zamanlarda daha da yakınım ameliyat fikrine.Artık teknolojide çok ilerlenilmiş olmasından dolayı kafamda pek fazla soru işareti kalmamıştı zaten.Bi tek işin psikolojik boyutuna takıldım kaldım sanırım.Ama cevaplarınız biraz daha cesaretlendirdi beni.Şu anda ameliyat olmadığım halde çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadan,ufak ağrılar dışında, sürdürüyorum hayatımı.O yüzden ameliyat düşüncesi çok öncelikli bi düşünce olmadı kafamda.Sadece ileriye yönelik kaygılardan dolayı düşünüyorum.Şimdi büyük bi sıkıntı yaşamadığım için de ameliyat olup pişman olmaktan da korkuyorum açıkçası.Çünkü senelerdir skolyozum var ve türlü ameliyat hikayeleri dinledim.Hep çekindim bu yüzden.Ama son günlerde duyduğum ameliyat sonuçları hep mutlu sonla bitiyor Bu da beni cesaretlendiriyor bazen Ben 3 senedir forumun bu sayfasında bu hastalıkla ilgili her duygu ve düşüncemi paylaştım.Yine aklıma gelen her soruyu sorarım Tekrar teşekkürler.Geçmiş olsun hepinize...
Sen sormasaydın platinim olduğunu hatırlamazdım bile.Platin takılırken bir sorun olmadıysa, ağrı yapmıyorsa hissetmezsin.Takılan platinin boyutlarına göre bazı farklılıklar olabilir ben de bir farklılık oluşturmadı.
zele 1453 rastgele gordum bu siteyi ve senin yazdıklarını. gerçeği evrende rastgele olmaz ama sırf sana cvp yazıyım diye uye oldum umarım geç olmamıştır. benim de 24 derecelik skolyozum vardı skolyoz yoga yaptım ve yapıyrm 1 senenin sonunda tekrar rontgen çektrdgmde doktor odasından kovmuştu 4 dereceyle skolyozum var diye hastaneye geliyorsun. benim gibi cok iyileşen oldu amelyat yaptırmadıysan tavsiye edyrm. 26 yaşındayım .. skolyoz yogaya bak derim
bendede 3 yıl oldu benim platinlerden biri kırık sadece beli dikkat etmeden eğilirsen orada olduğunu belli ediyor ayrıca sert bir zeminde yattığımda platinin farkına varıyorum aslında platinin çıkartmak ve çıkartırmamak arasında kaldım sadece eskisi gibi eğilebiliyorum eskiden spor yapan biri olarak bel esnekliğini kayıp etmek stress yapıyor ama onlarda olmasa sanırım tekrar yürüyemezdim onun için buna şükür idare edip gidiyorum artık