Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omurgaya takılan platinlerden çok rahatsızım. Aldırabilir miyim?

Kaan.

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Skolyoz yada Bel kayması ameliyatından sonra belinden platinleri aldıran arkadaşlar bunu hangi hangi hastanede hangi doktora kaç süre sonra aldırdınız 2 yıl oldu platinlarim hala alışamadım aldırmak istiyorum kendiğimizle aldırabiliyor muyuz ? Platinleri aldırıp bu ameliyatı olan arkadaşlar ameliyattan sonra herhangi bir skıntınız oldumu ?

Belinden platin çıkartan arkadaşlar yardım.

bel kaymasında 6 vida takıldı belime 2 yıl oldu platinlarim hala alışamadım aldırmak istiyorum kendiğimizle aldırabiliyor muyuz ? Platinleri aldırıp bu ameliyatı olduğunuzda ameliyattan sonra herhangi bir skıntınız oldumu ? hangi hastanede hangi doktora ameliyat oldunuz hangi hastaneyi doktoru önerirsiniz platini aldırma konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bu konuda deneyimi veya bilgisi olan var mı?

Bende ameliyat oldum ve şuanda sirtim da 22 tane platin yani çivi var ben 22 taneyle rahatsız olmuyoken senin 6 taneyle rahatsız olman ilginç bi durum herhangi bi kırılma çatlak veya platinlerde iltahap olmadığı sürece platinleri aldırmayı önermiyolar ama sen bu konuda kararliysan seni ameliyat eden doktor kimse onunla bi görüş sana tavsiyem başka bi doktora gitme sakin

Merhaba bu durum insandan insana değişebiliyor 22 hatta 24 platini olan tanıdıklarımlarım var çok rahatlar benim bu ağrılarım 2 yıldan beri olduğu için vücudum bu duruma ne yazıkki alışamadı vücutta kemik gelişimi 1.5 yıl sonra kendini tamamladığı için platinler görevi kalmıyor süs durumna düşüyolar ve ağrı yapıp etinize baskı yapttığı zaman çıkartıyolar ortopedi doktorları kendi öneriyor bu durumda olan insanlar için ve benim 2 yılın üzerinde vücudumda platin var ne yazıkki doktorum ankara'da ve onunla görüşmem mümkün değil fakat İstanbul'da imkanlarım olduğu için Güvenilir bir cerrah arıyorum platinlerini aldıran insanlarla konuştuğumda okadar güzel şeyler duyuyoyurum ki herkes rahatladğını söylüyor zaten

Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun

yok 23 yaşındayım belimde vida takılı ve rahatsız ettiği için aldırmak istiyorum

Üst Alt