Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuriliğe platin, femur kırığı yüzde kırık sonucu verilen %16 oran doğru mudur!?

zafer0607

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
8 ocak 2016 tarihinde talihsiz bir kaza gecirdim yolcu konumundaydim
bunun akabinden 3 ameliyat oldum l5 omurga kirigi vida platinler Femur parcali kirigi ve 29cm civi platin. Yuzumde elmacik kemigimde kirik gocme sonucu platin yerlestirildi ve sol ayak bilegi tendom kopusu platinlerim ve engellerim var
bir sene gecmesini bekledikten sonra tedavi gordugum hastaneye heyet raporu aldim ki ne komikki sol ayagimda ve yuzumun sol tarafinda engel olmasina ragmen bana verdikleri oran ise yuzde 16
arti psikiyatr tedavisi gordugum icin bu raporuda 6 ay sureli verdiler

bunun dogru bir oran olup olmadigini ve nasil bi yol izleyecegim hakkinda bilgisi olanlarin yardimci olmasi dilegiyle tesekurler

omurilik kemiğimde boydan boya 2 rot ve 30 dan fazla vida var eğilip kalkamıyorum verdikleri oran yüzde 18 yani malesef ki öyle

Hesap tablolarina gore hareket acisi disinda kasilmalarda var bacaklarimda buna gore tabloda minumum oran 23 ve soyle bir durum omurilik kemigim disindada kirik platiklerim tendom kopularim var

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zafer0607

neye göre oran veriyorlar anlamıyorum
hareket edemiyorum eğilip kalkamıyorum daha nasıl olsun ama yinede verdikleri oran ortada
felç olacaksın ki ancak iyi puan versinler
aman iyi olayım da puan onların olsun

Haklisiniz hepimizin dilegi iyi ve saglikli olmak ama gunumuz saglik sektorunde iyilesmek icin buyuk paralar odemek zorunda kaliyoruz

Arkadaşlar benim de l2 kırık dan omurga platinli %35oranla iş kazasından sürekli iş görmezlikten bağlanmıştı 4 yıl önce sizin neden az anlamadım omurga da platin varsa 30 40 arasında oran veriyorlar

Bizde anlamadik simdi sureli raporun zamaninin dolmasini bekliyorum hakem hastane veya adli tiptan alicam sanirim en mantikli yol bu

Üst Alt