Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuriliğim yaralanalı 7 ay oldu. Hala acılarım niye dinmedi..?

deruni

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
kaza geçireli 7 ay oldu kazada sırtımın sol tarafı darbe aldı 7 ay oldu ama dokununca hala çok acıyor bunları yaşayan arkadaşlar varmı?sebebi ne olabilir?

Ben kaza geçirmedim, ağır ameliyatlar zincirinin ardından sakat kaldım. Üstünden 11 yıl geçmesine rağmen acılarım devam ediyor. Bir süre sonra bu şekilde alışıyorsun, ilk günlerde olduğu gibi sıkıntı vermiyor

Bu dinmeyen acıların genel sebebi sinirlerin, sinir uçlarının zarar görmesiyle ilgili. Sabreyle gönül sabreyle... :)

dante'nin kastettiği nöropatik ağrı. o bende 26 senedir devam ediyor moralini bozma.
nöropatik olan dokununca ağrımaz (!..herhalde...uzman değilim..tecrübe..)az ya da çok o hep vardır zamanla onunla yaşamaya alışırsın.
dokununca ağrı olayı kazanın ilk zamanlarında bende de çok şiddetliydi ama 3-4 ay sürdü sanırım sen de biraz uzamış. geçer..kaygılanma. :wink:

dante ve bayke senelerinize bakınca sabrınıza hayran kaldım rabbim sizin sabrınızdan banada versin

sukret aciyi hissetiyoon.. ya...Durum aynen..sirtimin sagi solu dikisten gecilmiyor .. cok normal..kaburgalarini hisedimi yolun 3/2 sini gecmisin ..hersey zamanla isallah biter..saglicakla.. zamana burak..

bence seninki nöropatik agrı degil bende düştügümde sag tarafımın üstüne düştügümden 5 ay benimkide agrıdı doktora gidiyom bişeyin yok diye geri gönderiyo megerse eti incilmiş şimdilik bisıkıntım yok gecti o agrılar. Gecmiş olsun acil şifalar,

..

bu hastalığı can acısıyla sürdürmek sanırım her yönden çok daha kötü,benimkisi 10 yıldan fazla oldu düştüğüm andan beri kırılan kemikler dahil çok şiddetli ağrı hissetmedim şükür... umarım ağrıların en kısa zamanda diner bunun için dua et.

ÇOK ŞÜKÜR SÜREKLİ VE DAYANILMAZ AĞRIM YOK .KAZA SIRASINDA BİLİNCİM KAPALIYDI HAVADA UCARKEN VE DÜŞTÜĞÜMDE BU ACILARI RABBİM BANA ÇEKTİRMEDİ.BU KONUDA KENDİMİ ŞANSLI HİSSEDİYORUM.SADECE DOKUNUNCA SIRTIMDA ACIMA VAR.BUNADA DOKTORUM DOKUNMA SIRASINDA SİNİRLERİN BEYNE YANLIŞ İLETİ GÖNDEREBİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Üst Alt