Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuriliğimde platin var. Korse takıyorum. Yan tarafların ağrımasının sebebi nedir?

65vahap

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
benim omuriliğim kırıldı pılatin var şimdi korse taakıyorum yan taraflar ağrıyo bunun nedeni ne? eskisi kadar iyi olaçakmıyım?

Korse mi dar geliyor acaba? Öyle bir ağrı mı?

Otururken dengesiz oturuyor olabilir misiniz? Sağa-sola eğimli oturursanız, o da zaman içinde ağrıya neden olur.

OturanBoğa;
sorun yokmuş üşümeden dolayı böbrek ağrısıymış ama bena amelyatan sonra epey hasaslaştım en ufak saguğa gelemiyom agrıyo hemen

geçmiş olsun nasıl bir korse kullanıyorsunuz ben sandalyede otururken nyığılma yaşıyorum bende korse btakmam gerek ama nasıl bir korse bkullanıcam bilemiyoruöm yardımcı olursanız sevinirim

bende t12 kırığı ve buna göre platin var. özellikle spor sırasında yanlarım çok ağrıyordu. hala daha hassas bir halde. sağa, sola yattıktan sonra çok uzun süre aynı pozisyonda kalırsam tutulma oluyor. sizdeki de benzer bir ağrımıdır yoksa söylediğiniz gibi böbrek ağrısımıdır bilemiyorum

Üst Alt