Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Omuriliğime 10 vida var. Alabileceğim oran nedir?

miayke

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar. Geçirdiğim kaza sebebiyle omuriliğime 10 tane vida atıldı ve verilen rapor %24 bana göre az geldi.İtiraz edip tekrar heyete girmeyi düşünüyorum.Geçen ay çekildiğim tomografi sonucunu sizinle paylaşıyorum.Sizce ne yapmalıyım? Yardımcı olabilecek var mı?
S32.00 LOMBER VERTEBRA KIRIĞI,KAPALI
https://ibb.co/Hgt16Yw

https://ibb.co/9gx9zfS

Son düzenleme:
ön tanı ile korelasyon mevcuttu. patolog ve klinisyenler daha iyi ve ayrıntılı bilgi için korelasyon önermişler
AnalizHukuk
simader ilgili kişiler size yardımcı olabilirler işin ehli kendileri

Epikriz koymayı unutmuşum ekledim. %24 oran verildi az olduğunu düşünüyorum konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

miayke Merhaba, geçmiş olsun! Skolyoz ameliyatından dolayı T1-L5 arası, tüm omurga hattı boyunca aralıksız platin plak ve vidalarım mevcut. Bana bu rahatsızlığımdan dolayı verilen oran: %30. Rapor için ilk önce ortopediye çıkmıştım. Oradaki doktor sadece röntgen filmine baktı ve FTR'ye yönlendirdi. FTR'de hareket kısıtlılığı ile ilgili ölçümler yapıldı ve bu oranı da FTR'den aldım, ortopedi herhangi bir oran vermemiş. Ayrıca işitme kaybım da olduğu için KBB'den de %18 aldım. Böylelikle %43 engelli raporu verildi.

Taz

Teşekkür ederim sanada geçmiş olsun. Ben raporu ameliyat olduğum hastaneden aldım heyetten çıktığımda heyete girmek isteyen biriyle konuştum 6 tane vida var dedi omurilikte %49 rapor verdiler itiraz ettim tekrar burada giriyorum dedi yani bana nasıl %24 veriliyor anlamadım.Beyin cerrahisi verdi raporu bana dediğin gibi itiraz edip ortopediye mi gitmem gerekir?

miayke Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz kişinin başka ek rahatsızlıkları da vardır muhtemelen, sadece platin varlığından o oranı alması mümkün değil. Sizin durumunuz biraz farklı ama benimle benzer durumdaki skolyoz ameliyatı olan hastalara verilen oran en fazla %36. Kaldı ki bu hastalarda genelde en az 24 vida uygulanıyor.

Taz

Haklısınız.. Tabii herkesin rahatsızlığı farklı en iyiyisi bi ortopediye gidip kontrole girmem teşekkür ediyorum..

miayke Rica ederim, tekrardan çok geçmiş olsun.

Üst Alt