Arkadaşlar merhaba. 1.5 yıldır yurt dışında yaşıyorum ve Bundan yaklaşık bir yıl önce omurilik tümörü ameliyatı oldum. Ameliyattan önce çok fazla ağrılarım oluyordu sağ ayakta uyuşma olmaya başlamıştı ve hareket edemiyordum, ameliyatımı yapan doktor bölüm başkanı olduğu için doktor değil asistanlarıyla sürekli görüşüyordum ve asistanları acil ameliyat olmazsam felç kalacağımı söylediği için hemen ameliyat oldum ve gerçekten çok başarılı bir ameliyat oldum. ameliyattan bir hafta sonra ayaklandım, geçen süre boyunca ufak ağrılar hariç gayet iyi ve sorunsuz yaşıyordum. Ameliyattan sonra Sadece Sağ ayağımda sola göre hafif uyuşukluk kaldı. Sonrasında çalışmaya başladım ameliyattan 5 ay sonra öyle ağır olmasada bazen 20-30 kilo civarlarında ağırlıklar kaldırıyordum, son bir aydır ağrılarım giderek çoğalmaya başladı. Ama ağrılarım ameliyat yerimin sol tarafı ve sol bacağım ayırmaya başladı ve eğilip kalkınca ameliyat yerinin sol tarafında büyük bi ağrı oluyor, uzandığımda daha iyiyim ama tam olarak ağrısı geçmiyor ve devam ediyor şiddetli olmasada. Acaba tekrarladı mı yoksa ağırlık kaldırdım diye belimdeki platinler mi eğildi bilmiyorum, platin dediğimiz şey bildiğim kadarıyla halk arasında ne kadar platin denilsede aslında platin değil titanyummuş ve titanyum öyle kolay eğilip bükülür mü ? burada doktora görünmek öyle kolay değil kendi doktorumu ameliyat sonra bir kere telefonla görüştükten sonra daha da göremedim ve görüşmekte çok zor 1 aydır mail atmamıza rağmen geri dönüş için bekliyoruz, doktor bana ne kadar ağırlık kaldırmam gerekiyor yada kaldırmamam gerekiyor diye bişeyde söylemedi. MR içinde MR çekmiyorlar onun içinde randevu vereceklermiş ve onuda bekliyoruz. Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa gerçekten sevinirim. Teşekkürler